Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОГО НАПРЯМУ ДІЯЛЬНОСТІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАВЧАЛИСЯ ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ НА ГЕНДЕРНІЙ ОСНОВІ

Дата: 16.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

👉Протидія гендерно-зумовленого насильства в Україні – це комплексний процес, якого потребують особи, які зазнають або можуть зазнавати проявів насильства на свою адресу. Цей процес охоплює різні сфери, фахівців різного профілю і різного характеру.

📍Зважаючи на актуальність теми та загострення питання безпеки осіб, дітей, котрі можуть відчути на собі прояви ГЗН представниками «Благодійної організації «Право на захист» 15 лютого у м. Суми був проведений тренінг «Основи кейс-менеджменту у випадках гендерно-зумовленого насильства» для спеціалістів та фахівців, які працюють у сфері соціального захисту та надають соціальні послуги, зокрема постраждалим від гендерно-зумовленого насильства.

✔Участь у ньому взяли начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Яна СКАКУН та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Людмила ГАМАН.

👉В ході роботи тренінгу учасники ознайомилися з методиками профілактики складних життєвих обставин внаслідок ГЗН, навчилися виявляти потенційних отримувачів соціальних послуг щодо СЖО внаслідок ГЗН та їх індивідуальні потреби.

📂В підсумку кожен учасник отримав відповідний сертифікат про проходження тренінгу та необхідну методичну допомогу у подальшому практичному застосуванню отриманих знань.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь