Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОГО НАПРЯМУ ДІЯЛЬНОСТІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НАВЧАЛИСЯ ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ НА ГЕНДЕРНІЙ ОСНОВІ

Дата: 16.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

👉Протидія гендерно-зумовленого насильства в Україні – це комплексний процес, якого потребують особи, які зазнають або можуть зазнавати проявів насильства на свою адресу. Цей процес охоплює різні сфери, фахівців різного профілю і різного характеру.

📍Зважаючи на актуальність теми та загострення питання безпеки осіб, дітей, котрі можуть відчути на собі прояви ГЗН представниками «Благодійної організації «Право на захист» 15 лютого у м. Суми був проведений тренінг «Основи кейс-менеджменту у випадках гендерно-зумовленого насильства» для спеціалістів та фахівців, які працюють у сфері соціального захисту та надають соціальні послуги, зокрема постраждалим від гендерно-зумовленого насильства.

✔Участь у ньому взяли начальник відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Яна СКАКУН та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Людмила ГАМАН.

👉В ході роботи тренінгу учасники ознайомилися з методиками профілактики складних життєвих обставин внаслідок ГЗН, навчилися виявляти потенційних отримувачів соціальних послуг щодо СЖО внаслідок ГЗН та їх індивідуальні потреби.

📂В підсумку кожен учасник отримав відповідний сертифікат про проходження тренінгу та необхідну методичну допомогу у подальшому практичному застосуванню отриманих знань.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь