A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИЛА СВОЮ РОБОТУ 43-Я СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.02.2024 19:45
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

📌Сьогодні пройшло пленарне засідання 43-ї сесії 8 скликання депутатів Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА.

😥Перед початком роботи спільного засідання постійних комісій всі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, то віддав своє життя та постраждав внаслідок російського вторгнення у нашу державу.

🖋В ході роботи було детально опрацьовано кожне з питань порядку денного з урахуванням наданих зауважень, уточнень та рекомендацій.

✅Зокрема, схвалено низку важливих змін до місцевого бюджету, програми соціально-економічного розвитку Дубов’язівської селищної ради, фінансового плану КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» на 2024 рік, програми «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки», селищної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2024 рік, комплексної програми соціального захисту населення Дубов’язівської селищної ради на 2024 – 2025 роки, селищної програми «Розвиток культури та туризму Дубов’язівської селищної ради на 2024-2026 роки, програми «Благоустрою населених пунктів Дубов’язівської селищної ради на 2024 рік та цільової програми захисту населення і території Дубов’язівської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022-2026 роки.

👉Про свою діяльність на території старостинських округів за 2023 рік звітували старости Чернечослобідського, Курилівського, В’язівського, Салтиківського та Шпотівського старостинських округів.

✅Також усі присутні заслухали звіт про виконання «Угоди про співпрацю» Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради за 2023 рік, який представила директор установи Віта МАНЄШКІНА та звіт про роботу керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету за 2023 рік.

👉Крім цього, було підтримано окремі рішення у сфері землеустрою та соціальної сфери.

🤝Загалом, робота 43-ї сесії 8 скликання пройшла насичено, але конструктивно та злагоджено.

👉Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь