Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ТРИВАЄ РОБОТА З ДІТЬМИ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 01.03.2024 09:04
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Людмилою ГАМАН спільно з поліцейським офіцером громади Вадимом БАНДУРОЮ, фахівцями із соціальної роботи Людмилою СНІЖКО та Анастасією ЯКИМЕНКО було здійснено робочі виїзди до сімей, що перебувають на обліку як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В ході візитів було здійснено перевірку умов проживання сімей, належне виконання батьками своїх обов’язків, регулярність відвідування дітьми освітніх закладів та забезпечення продуктами харчування.

На території Чернечослобідського старостинського округу відвідано сім’ю, яка перемістилась із прикордонних територій. За результатами бесіди були надані необхідні рекомендації щодо отримання статусу ВПО та оформлення відповідних виплат.

В підсумку роботи по кожному з виїздів складені відповідні акти обстеження, окреслені подальші напрями роботи з метою надання необхідної допомоги та контролю за виконанням батьківських обов’язків.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь