Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОЧІЛЬНИК ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЛЕОНІД БІЛИК ВІДЗНАЧЕНИЙ ПОЧЕСНОЮ НАГОРОДОЮ ЗА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 18.03.2024 11:05
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

За плідну співпрацю і взаємодію у справі захисту національних інтересів держави, активне сприяння Збройним Силам України у виконанні покладених на них завдань в умовах воєнного стану Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК нагороджений почесним знаком «За сприяння війську».

За дорученням Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра СИРСЬКОГО нагороду Леоніду БІЛИКУ особисто вручив командир 36-ї шляхо-відновлювальної бригади, полковник Олександр ПОЗОВНИЙ.

Селищний голова подякував командуванню за таку вагому відзнаку та зазначив, що підтримка Збройних Сил України є незмінно пріоритетним завданням для нашої громади до повної перемоги українського народу над ворогом.


Коментарі:

Анонім
2024-03-20 12:17:17

Достойно було би, очільнику, висловити подяку всім мешканцям громади, які довірили йому цю важливу роль, долучаються до зборів, самостійно донатять та плетуть сітки ( про які ані слова немає ніде)… очільник на фоні включеності мешканців має відзнаки, а людям ніхто і дякую в день волонтера не скаже

Відповідь адміністратора:

Стежте за нашою офіційною сторінкою у мережі Фейсбук. Там вся інформація висвітлюється постійно. Адже часто нас критикують ті, хто не вважає за потрібне бути в курсі життєдіяльності всієї територіальної громади. Тому долучайтесь! І подібних питань не виникне)

2024-03-21 08:14:01

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь