A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЛИШЕ ПІСЛЯ ЗНАЧНОЇ ПРОРОБЛЕНОЇ РОБОТИ ПРИХОДИТЬ ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Дата: 22.03.2024 08:20
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

👉Не сидимо, склавши руки, а активно використовуємо всі можливості співпраці з міжнародними організаціями задля подальшої реалізації важливих ініціатив на території нашої громади. Нині раді повідомити, що Дубов'язівська громада є однією із 6 громад-переможців у Сумській області у проєкті «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджує UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

📌Так, 21 березня у головному офісі селищної ради відбулося перше засідання спільно з експертами проєкту, фахівчинею з мобілізації громад в Сумській області Ольгою РЕЗНІЧЕНКО, фахівчинею з мобілізації громад Наталією КРАСКІВСЬКОЮ та спеціалістом з питань верховенства права та доступу до правосуддя Іваном ГОНЧАРУКОМ, під час якого було проведено презентацію та ґрунтовне обговорення основних етапів створення та функціонування робочих груп, інших компонентів проєкту та оголошення про найближчі заходи за проєктом, зокрема навчання та розроблення мініініціатив в громадах з їх подальшою реалізацією.

✅Даний проєкт є важливим і спрямований він на покращення життя в громаді для всіх її мешканців та реагування на їх потреби. Про хід реалізації та можливості проєкту будемо активно інформувати на наших офіційних веб-ресурсах.

🤝🇺🇦Висловлюємо вдячність за довіру та підтримку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь