A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ГУРТУЄМОСЯ ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ ТА ВІДНОВЛЕННЯ НАШОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 28.03.2024 13:02
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

❗Увага! Шановні мешканці громади!

👉Повідомляємо, що наша громада стала однією з шести партнерських громад Сумської області, що беруть участь у проєкті «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

✅Основною ціллю проєкту є згуртування громади, її мешканців з метою визначення та вирішення проблемних питань, підвищення рівня безпеки, нарощування соціального капіталу та створення умов для розвитку громади, повернення її мешканців та ВПО, особливо для реінтеграції ветеранів та ветеранок та членів їх родин.

👉З цією метою в кожній партнерській громаді проєкту утворюється робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості/відновлення (далі – Робоча група).

👉До її складу можуть входити:

- представники структурних підрозділів виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради та комунальних установ, організацій інших форм власності, що працюють за напрямами: соціальної та ветеранської політики, освіти, міжнародного співробітництва, молоді та спорту, культури та туризму, охорони здоров’я, надання правової допомоги та покращення доступу до правосуддя;

- місцеві провайдери безпекових послуг (Національна поліція та ДСНС);

- діючі громадські організації та лідери різних соціальних (особливо вразливих) та ініціативних груп, зокрема ветеранів/-ок та членів їхніх родин, людей з інвалідністю, молодіжних спільнот тощо;

- представники соціально відповідального бізнесу;

- представники інших установ, організацій чи спільнот, які, на Вашу думку, можуть бути залучені до процесу об’єднання зусиль та ресурсів громади задля визначення та вирішення проблемних питань, особливо що стосуються ветеранів/-ок та членів їхніх родин.

📌Робоча група збиратиметься мінімум один раз на 2 місяці, обговорюватиме нагальні питання та проблеми, спільно шукатиме шляхи їх вирішення, визначаючи слабкі сторони та наявні ресурси. Щоб діяльність Робочої групи була справді дієвою та ефективною, в рамках проєкту передбачено ряд навчань, мережевих зустрічей, стратегічних сесій, а також інструментів фінансової підтримки ініціатив.

☝️Засідання Робочої групи є відкритими, а її членами можуть стати будь хто з мешканців громади. Головне – бажання бути дотичними до реальної роботи, прагнення позитивних змін та готовність бути корисними.

✅Отож, запрошуємо долучитися до складу і подальшої роботи Робочої групи та спільного формування сьогодення та майбутнього нашої громади!

📧Пропозиції до складу Робочої групи приймаються в письмовому та/або електронному вигляді до 12 квітня 2024 року за адресою: с.Сім’янівка, вул. Центральна, 64.

📞Контактна особа: Будейчук Ольга, електронна адреса: zemviddildubovyzovka@ukr.net, телефон: (097)765-733-1

👉Пропозиції просимо надавати за формою, що додається нижче:

https://docs.google.com/document/d/1xxPH3ZA2joaIsJDlGH3w56ahWQ6Knl1q/edit?usp=sharing&ouid=108140439638339950516&rtpof=true&sd=true


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь