Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СУЧАСНІСТЬ БЕЗ ГЕНДЕРНОГО НАСИЛЛЯ: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОЙШОВ ТЕМАТИЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАЦІВНИЦЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 29.03.2024 18:34
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

28 березня у головному офісі селищної ради відбулась зустріч із представниками ГО «Світло надії» та Ресурсного центру для жінок та дівчат (м. Конотоп), що фінансується за рахунок коштів UNICEF.

Фахівці центру провели змістовний тренінг для працівниць офісу щодо визначення ключових проявів гендерного насильства у різних сферах життєдіяльності та механізмів їх протидії. Робота проходила у спокійній, невимушеній атмосфері повного взаєморозуміння та поваги. Кожна із представниць прекрасної статі мала змогу висловити власну думку, відношення чи поставити об’єктивне тематичне питання, без отримання осуду чи неправомірної критики. Саме тому окрема вдячність фахівцям за добре пропрацьовану структуру заходу та виважений підхід до кожної з його учасниць.

В підсумку роботи представники організації провели спільну робочу зустріч з керівництвом селищної ради, в ході якої обговорили низку важливих питань у налагодженні подальшої співпраці та розширення спектру її напрямків, особливо актуальних в умовах сьогодення.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь