Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЙ – ВАЖЛИВА ЧАСТИНА РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

Дата: 04.04.2024 14:02
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

☀️Весна цьогоріч рання і швидко вступає в свої права. Для кожного господаря прийшов час проведення прибирань.

👉Попри війну, у Дубов’язівській територіальній громаді завжди дбали і дбають про благоустрій територій. Адже всі ми хочемо жити в прибраних дворах, де гарні будинки, чисті й затишні вулиці, впорядковані клумби, доглянуте навколишнє середовище.

✅Завдячуючи погоді та волі небес, стартував у населених пунктах громади місячник з благоустрою, що має на меті зробити благородну справу по формуванню естетичної привабливості нашого краю.

📌До нього вже активно долучились працівники селищної ради, старостинських округів, закладів культури, освіти, соціальної сфери та мешканці населених пунктів.

🧹Побілені дерева та бордюри, підчищені від дрібної порослі території, доглянуті клумби, прибране сміття – це лише частина виконаної роботи за день. А попереду ще чимало подібних справ. Тому вкрай важливо, щоб них долучалось якомога більше людей, які б знаходили час та облаштовували свої подвір’я і прилеглі території. Адже щоб зробити нашу територіальну громаду чистішою та затишнішою, ми маємо почати це втілювати із власних домоволодінь.

🤝Щира вдячність усім, хто долучився та долучається до великої спільної справи на благо своїх населених пунктів та всієї громади загалом.

❗Закликаємо долучатися до прибирання своїх територій усіх небайдужих мешканців громади!

👍🇺🇦Разом впораємося!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь