Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОЧІЛЬНИК ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЛЕОНІД БІЛИК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ФОРУМІ ВІДНОВЛЕННЯ

Дата: 05.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

📌4 квітня у м. Київ відбувся Форум відновлення на тему: «Стабілізаційні проєкти для територіальних громад у питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії», участь в якому взяв Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК.

👉Даний захід проходив за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформи «Тимчасово окупованих і деокупованих громад» в партнерстві з Boosters consulting group.

🔖Форум був розподілений на три панельні дискусії. Леонід БІЛИК активно долучився до обговорення у рамках дискусії наближених до лінії розмежування громад та областей прифронтової зони, представивши Дубов’язівську громаду від Сумської області серед громад із інших областей України, зокрема, Дніпропетровської, Чернігівської та Харківської.

👉В ході дискусій за участі експертів, представників посольств та представників програм міжнародної технічної допомоги обговорили найкращі практики та стратегії відновлення територій на рівні громад, визначили проблемні питання, пріоритети для розвитку в громадах та необхідні стабілізаційні заходи.

✅Дубов’язівський селищний голова провів ряд важливих діалогів з представниками МТД щодо питання налагодження співпраці та формування додаткових механізмів підтримки у реалізації ключових ініціатив, що будуть впроваджуватись у нашій громаді.

🤝🇺🇦В підсумку Форуму Леонід БІЛИК подякував організаторам Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад Boosters Consulting Group та учасникам Форуму за активне сприяння і підтримку громад в умовах збройної агресії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь