Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОЧІЛЬНИК ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЛЕОНІД БІЛИК ВЗЯВ УЧАСТЬ У ФОРУМІ ВІДНОВЛЕННЯ

Дата: 05.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

📌4 квітня у м. Київ відбувся Форум відновлення на тему: «Стабілізаційні проєкти для територіальних громад у питаннях раннього відновлення. Виклики і перспективи в умовах збройної агресії», участь в якому взяв Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК.

👉Даний захід проходив за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформи «Тимчасово окупованих і деокупованих громад» в партнерстві з Boosters consulting group.

🔖Форум був розподілений на три панельні дискусії. Леонід БІЛИК активно долучився до обговорення у рамках дискусії наближених до лінії розмежування громад та областей прифронтової зони, представивши Дубов’язівську громаду від Сумської області серед громад із інших областей України, зокрема, Дніпропетровської, Чернігівської та Харківської.

👉В ході дискусій за участі експертів, представників посольств та представників програм міжнародної технічної допомоги обговорили найкращі практики та стратегії відновлення територій на рівні громад, визначили проблемні питання, пріоритети для розвитку в громадах та необхідні стабілізаційні заходи.

✅Дубов’язівський селищний голова провів ряд важливих діалогів з представниками МТД щодо питання налагодження співпраці та формування додаткових механізмів підтримки у реалізації ключових ініціатив, що будуть впроваджуватись у нашій громаді.

🤝🇺🇦В підсумку Форуму Леонід БІЛИК подякував організаторам Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад Boosters Consulting Group та учасникам Форуму за активне сприяння і підтримку громад в умовах збройної агресії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь