Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПІДТРИМКА ЗАХИСНИКІВ НОН-СТОП АБО ЯК МИНУВ ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ ВЕСНИ У С. ГРУЗЬКЕ

Дата: 08.04.2024 08:50
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 

Як вже неодноразово наголошувалось, мешканці Дубов’язівської територіальної громади – дивовижні люди. Важко піддати сумніву той факт, що любов до рідного краю, рідної неньки – України та її захисників у кожного з нас закладена не інакше, як на генному рівні. Наші жителі – активні учасники благодійних заходів громади на підтримку українських військових та ініціатори зборів для захисників, активно готують смаколики, плетуть сітки та в’яжуть шкарпетки і килимки для сидіння для наших хлопців, активно роблять великі справи для захисників.

Сьогодні розповідь піде про с. Грузьке Дубов’язівської територіальної громади та її невтомних мешканців, які готові поділитися результатами своєї великої роботи на підтримку ЗСУ за перший весняний місяць, що минув.

Активно йшло виготовлення (і, до речі, продовжується!) сухих продуктових заготовок, таких як смачний рисовий суп, борщ, для воїнів, енергетичних сумішей, вакуумування сухофруктів, формування окопних свічок, виготовлення адаптивної та звичайної білизни. Працівники освіти разом із небайдужими помічницями із числа місцевих мешканців використовують свій вільний час для виконання цих робіт. Зазвичай, після формування певної кількості такої продукції вона відразу відправляється до наших воїнів за призначенням.

За березень жителі зібрали 14 500 грн. Ці кошти використовуються для придбання матеріалів, засобів та певних продуктів, з яких в подальшому виготовляються всі вище перераховані заготовки та речі.

Крім цього, гружчани, як і всі жителі нашої громади, активно долучаються до різноманітних зборів на підтримку Збройних Сил України, таких як дрони, авто, амуніцію. Важливою віхою життя села у часи війни є підтримка своїх односельців, що зараз захищають нашу країну від ворога на передовій. Це чітко характеризує українців, незалежно від спорідненості, статусу та відношення. Віра у своїх, підтримка своїх і любов до свого – ось ключові складові, що надають сил нашим захисникам, наближаючи перемогу.

Наразі робота не зупиняється і триватиме до тих пір, доки цього потребуватимуть українські захисники та України.

Ось так живуть і цим займаються мешканці села Грузьке і за це їх щира вдячність!

Слава нашим захисникам!

Разом нездоланні!

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь