Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ПОЧАТКОВЕ НАВЧАННЯ З ОСНОВ ПРОЄКТНОЇ РОБОТИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 17.04.2024 16:29
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

📌17 квітня в приміщенні головного офісу Дубов’язівської селищної ради в рамках реалізації проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджується UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів відбувся тренінг для ініціативних груп населення, щодо збору та аналізу даних при написанні проєктних заявок.

👉Зокрема, еспертна група у складі: Віктор БОБИРЕНКО – експерт бюро аналізу і політики м.Суми, Світлана ЛАЗАРЕЦЬ – експерт бюро аналізу і політики м. Суми та Максим БОНДАРЕНКО – заступник голови ГО «Ліга змін» - провели інтенсив з питань збору та аналізу даних для реалізації проєктних ідей.

✔В ході заходу мешканці громади освоїли базові принципи збору даних для написання місцевих ініціатив, та підходу до вирішення проблемних питань громади.

☝️Нагадуємо, що в Дубов’язівській громаді триває конкурс з написання міні-ініціатив, які на конкурсній основі будуть профінансовані Проєктом.

🇺🇦Спільними зусиллями творимо майбутнє та наближуємо Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь