A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІД ІДЕЇ ДО ПОЗИТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИВСЯ МОЛОДІЖНИЙ ЦЕНТР «ДіЯ»

Дата: 19.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

👍З радістю повідомляємо, що Дубов’язівська територіальна громада тепер має молодіжний простір «ДіЯ» на базі Комунального закладу «Дубов’язівський центр культури і дозвілля» для проведення змістовного дозвілля підростаючого покоління. Це стало можливим завдяки плідній та насиченій співпраці Благодійної організації «Благодійний фонд «РОКАДА» Сумського осередку, селищної ради, проєктної менеджерки Ольги БУДЕЙЧУК та активної молоді нашої громади на чолі з головою Молодіжної ради Олексієм ЛЕБЕДЄМ.

👉У вересні 2023 року представники організації вперше завітали до Дубов’язівської громади, провели першу зустріч з активною молоддю, обговорили перші ідеї, заслухали побажання та ініціативи молодих людей щодо впровадження чогось нового у їх середовищі. Згодом між БО «БФ «РОКАДА» та керівництвом Дубов’язівської селищної ради був підписаний Меморандум про співпрацю та партнерство, а нашу громаду було відібрано для реалізації проєкту «Простір дружній до дитини» та залучено кошти у сумі 250 тис. грн. для його подальшого втілення. І ось сьогодні новенький, повністю укомплектований центр відкрив свої двері для відвідувачів.

✔Участь у відкритті молодіжного простору взяли Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, керівниця Сумського осередку Благодійної організації «Благодійний фонд «РОКАДА» Валентина ІГНАТУША, координатор з питань захисту Благодійної організації «Благодійний фонд «РОКАДА» Вікторія СЕМА, військовий капелан 36 шляхо-відновлювальної бригади отець Степан, голови Попівської та Бочечківської сільських рад Анатолій БОЯРЧУК та Віктор БОРОШНЄВ, учні та педагоги навчальних закладів громади.

👉Очільник громади подякував фонду за значну підтримку і допомогу у реалізації цього важливого проєкту на території Дубов’язівської громади. В свою чергу Валентина ІГНАТУША та Вікторія СЕМА відзначили високу ініціативність молоді та висловили впевненість у розвитку подальшої співпраці.

😊Всі присутні мали змогу скористатися можливостями центру, спробувати свої можливості у нейрографіці, роботі з 3D принтером, настільним футболом і багато чим ще. В підсумку зустрічі молодь мала смогу пригоститися смаколиками та зіграти у цікаву інтелектуальну призову вікторину «Квіз», організовану Олексієм ЛЕБЕДЄМ.

👉Загалом, цей простір дасть можливість сформувати активну молодь та залучити її до написання грантових заявок, соціального підприємництва та співпраці на міжнародному рівні в якісних умовах до відбудови не лише нашої територіальної громади, а й України в цілому. Це безліч можливостей для молодих людей, які матимуть змогу реалізувати свій творчий потенціал.

👏Щира вдячність Благодійний фонд «Рокада» Суми за потужну підтримку, результативну співпрацю і якісний фінальний результат спільної великої справи. Продовжуємо працювати в тому ж дусі на благо людей.

🇺🇦🤝Разом зможемо!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь