Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СПІЛЬНА МЕТА – ЦЕ БЕЗПЕКА НАСЕЛЕННЯ В РЕАЛІЯХ ВІЙНИ

Дата: 26.04.2024 19:12
Кількість переглядів: 34

Фото без опису
 
25 квітня у м. Київ відбувся форум «Безпека населення в умовах війни. Співпраця громад та ДСНС», участь в якому від Дубов’язівської селищної ради взяв провідний спеціаліст Вадим РАДЬКО.
 
Захід був організований International Security Alliance Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад на базі Платформи «Безпека: Правопорядок», що підтримується Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE у партнерстві із ДСНС України «Асоціація саперів України» та за участі Міністерства економіки України.
 
Теми, що були порушені в ході роботи форуму надзвичайно актуальні сьогодні, в умовах війни. Учасники ділилися досвідом та пропозиціями щодо створення центрів безпеки в громадах, організації добровільних пожежних загонів і технологій розмінування.
 
Для додаткової візуалізації напрацювань функціонувала зона експозиції, це своєрідний майданчик для демонстрації рішень, технологій та матеріалів галузевого сегменту. Там були представлені засоби розмінування, захисту від вибухонебезпечних предметів, технології захисту території, засоби дистанційного зондування землі, саперного обладнання та багато іншого.
 
Загалом, форум надав можливість ознайомитися та взяти «на озброєння» дієві напрацювання у сфері цивільного захисту населення, які довели свою ефективність у різних регіонах нашої країни
 
Велика подяка організаторам за цікавий, високоякісний, продуктивний захід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь