Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НАПЕРЕДОДНІ ВЕЛИКОДНЯ СМАЧНІ ПОДАРУНКИ ВИРУШИЛИ ДО УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 02.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні до наших захисників із 151 батальйону 117 ОМБр відправився особливий вантаж!

В рамках благодійної акції із виготовлення смаколиків для воїнів з нагоди свята Великодня, наші невтомні та активні здобувачі освіти, педагогічні колективи навчальних закладів Дубов'язівської селищної ради, працівники закладів культури і селищної ради та працівниці ФОП «Безрук» (с. Сім’янівка) змогли спільно втілити в життя без сумніву велику справу. Ці незламні люди підготували хлопцям стільки різноманітних смаколиків, створили стільки креативних листівок та сувенірів, що можна сказати із впевненістю: ту любов та турботу, з якою виготовлені ці продукти і речі, наші військовослужбовці відчують навіть на відстані!

Нехай же кожна пасочка, кожна запашна випічка, кожен сувенір сповнить душі і серця наших воїнів теплом і затишком рідного дому, стане оберегом і надасть сил у наближенні великої перемоги!

Низький уклін нашим захисникам за неймовірну витримку, безмежну силу та міць. Нехай оберігає кожного з вас янгол-охоронець!

Від імені виконавчого комітету Дубов'язівської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту Дубов'язівської селищної ради і відділу культури та туризму виконавчого комітету Дубов'язівської селищної ради висловлюємо щиру вдячність усім і кожному, хто долучився до виготовлення смачних подарунків, листівок та сувенірів для наших воїнів! Ви неймовірні! Пишаємося вами!

Слава захисникам та захисницям України!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь