Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Дата: 13.05.2024 13:27
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

✅Відсьогодні в Україні стартував перший етап Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, організатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод».

👉В рамках даного етапу вищевказаний фонд запускає масштабну інформаційно-просвітницьку кампанію серед дітей та дорослих, спрямовану на популяризацію дотримання правил дорожнього руху, безпечного поводження на вулицях, проїжджих частинах та залізницях.

☝️То ж, саме зараз буде гарною нагодою згадати про важливість дотримання правил на дорозі та підвищення уваги до безпеки всіх учасників руху. Дорога - це місце, де ми всі повинні бути обережними та відповідальними!

😊Безпечний Рух для Всіх:

Незалежно від того, чи ви водій, пішохід, велосипедист чи пасажир, важливо пам'ятати про власну та чужу безпеку на дорозі. Давайте берегти одне одного та діяти разом для створення безпечних умов на наших дорогах!

🤝Увага та Повага:

Використовуйте пішохідні переходи, залишайтеся уважними на дорозі та поважайте правила дорожнього руху. Не забувайте про необхідність виключати телефони та інші відволікаючі пристрої під час керування автомобілем.

❗Пам'ятайте: кожен може зробити свій внесок у створення безпечних доріг для всіх учасників руху!

Посилання на відеоролик: ТУТ

➡️️(Детальніше про відео: «У ритмі дороги» — відеоробота Вікторії Лукової, Криворізький ліцей №35 «Імпульс», здобула спецприз на Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «Безпечна країна», 2022 р.)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь