Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДКРИВАЄМО НОВІ НАПРЯМКИ СПІВПРАЦІ ІЗ МІЖНАРОДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ

Дата: 17.05.2024 13:25
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

У головному офісі селищної ради відбулась перша зустріч з представниками Данська рада у справах біженців / DRC, котра є найбільшою неурядовою міжнародною організацією Данії, що спеціалізується на проблемах вимушеного переміщення.

Предметом візиту стало обговорення напрямків майбутньої співпраці та координації дій щодо надання допомоги мешканцям громади.

В ході комунікації сторони обговорили ключові потреби, що існують на сьогодні та можливі формати подальшої роботи організації на території громади. В перспективі, представники DCR матимуть змогу безпосередньо комунікувати з населенням через виїзні зустрічі в старостинських округах та їх населених пунктах.

В підсумку зустрічі, Леонід БІЛИК подякував гостям за підтримку та висловив сподівання на плідну та ефективну взаємодію.

Для довідки:

Міжнародна діяльність DRC спрямована на захист біженців і внутрішньо переміщених осіб, а також на сприяння довгостроковим програмам підтримки й допомоги для постраждалих від конфлікту громад.

DRC здійснює діяльність у п’яти напрямках, а саме:

- соціально-правовий захист;

- економічний розвиток;

- гуманітарне роззброєння та миробудівництво;

- відбудова житла;

- координація та управління таборами.

Крім того, надається багатоцільова грошова допомога, реалізуються програми із доступу до води, санітарії та гігієни, надаються непродовольчі товари тим, хто цього потребує.

DRC також активно працює в галузі гуманітарної протимінної діяльності, зокрема розмінування. Крім того, організація надає матеріально-технічного забезпечення для відновлювальних робіт спільно з іншими міжнародними організаціями, такими як: Організація Об'єднаних Націй, Всесвітня продовольча програма (ВПП) та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ).

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь