Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ СВЯТА ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 31.05.2024 11:50
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Дорогі учні, вчителі та батьки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом Останнього дзвоника, який пролунав срібним відлунням у навчальних закладах нашої громади!

Цей день для кожного з нас має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Для випускників це прощання зі школою, а для решти – ще один крок до нових вершин.

Шановні наші випускники! Ви пройшли великий шлях, сповнений знань, відкриттів і дружби. Нехай же знання, отримані у закладах освіти Дубов’язівської селищної ради, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Міцного здоров’я кожному з вас, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

Дорогі вчителі! Дякую вам за вашу мудрість, терпіння і любов до своїх учнів. Ви - справжні наставники, які вкладають душу у кожного із своїх вихованців. Бажаю вам здоров'я, творчого натхнення та нових педагогічних успіхів.

Шановні батьки! Ваша підтримка і віра у дітей – це невичерпне джерело сили та мотивації. Дякую вам за те, що ви завжди поруч зі своїми дітьми, розділяєте їх радощі та труднощі, допомагаєте, підтримуєте.

Усім школярам я бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто зичу усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.

Слава захисникам та захисницям України!

Слава Україні!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь