Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ МІНІ ІНІЦІАТИВ НА ЗАЛУЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ФІНАНСУВАННЯ

Дата: 31.05.2024 14:20
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

30 травня у головному офісі селищної ради пройшло засідання робочої групи з питань громадської безпеки та соціальної згуртованості Дубов'язівської територіальної громади, в ході якого відбувся захист розроблених міні ініціатив (проєктів), що мають на меті отримати міжнародне фінансування та реалізувати позитивні і корисні ідеї як для окремих населених пунктів, так і для всієї Дубов’язівської громади в цілому.

Приймали та аналізували міні ініціативи фахівчиня з мобілізації громад у Сумській області Ольга РЕЗНІЧЕНКО та спеціалістка з питань залучення громадськості та розвитку потенціалу ПРООН Жанна ЧМУТ.

Загалом, було презентовано 6 ініціатив у сфері освіти, культури, спорту, благоустрою та ветеранської політики, що направлені на покращення якості муніципальних послуг.

Наразі триває голосування за 2-3 кращі ініціативи, які стануть переможцями та отримають фінансову підтримку від проєкту «Підтримка стабілізації та відновлення постраждалих від війни громад (прифронтових зон, районів, в які повертаються і які приймають ВПО)», який впроваджує UNDP в Україні за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів.

Щиро вдячні UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за допомогу та підтримку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь