Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 03.06.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Перший робочий тиждень літа розпочався із традиційної щомісячної розширеної апаратної наради за участі керівництва селищної ради, начальників відділів, керівників структурних підрозділів та старост старостинських округів, в ході якої обговорили стан виконання справ по кожному напрямку життєдіяльності громади та окреслили план роботи на найближчі тижні з урахуванням потреб та пропозицій.

Перед початком засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Засідання розпочалося зі звітів старост про пророблену діяльність. Ключові напрямки – благоустрій територій, підготовка до нового опалювального сезону 2024-2025рр., робота зі зверненнями мешканців населених пунктів.

На контролі – подолання наслідків вчорашнього буревію, внаслідок якого ряд населених пунктів, зокрема, у В’язівському та Красненському старостинському окрузі, залишились без світла. Як доповіла староста округу Людмила СІРЕНКО, енергетики вже усувають пошкодження на лініях електропередач. Схожа ситуація і на території Красненського округу. Там теж вже працюють над ліквідацією наслідків.

Детально члени засідання також обговорили питання, що стосувалася поточної діяльності відділів та структурних підрозділів селищної ради по кожному напрямку життєдіяльності громади: освіта, культура, соціальний захист, надання адміністративних і соціальних послуг, благоустрій та організаційна робота.

За підсумками роботи традиційно були надані відповідні доручення та необхідні рекомендації.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь