Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛИСЯ ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 05.06.2024 16:25
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 

В рамках Дня відкритих дверей 04 та 05 червня опорні заклади освіти у селищі Дубов’язівка та с. Грузьке гостинно приймали учнів, батьків та педагогів В’язівського та Землянського навчальних закладів.

На заходах були присутні заступник Дубов’язівського селищного голови Олена БОХАН та начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юрій БІЛАН.

Директори Дубов’язівського ліцею Алла САВЧЕНКО та Гружчанського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Галина ВЕРЕЩАКА провели для гостей цікавий екскурс навчальними закладами, в стінах яких вирує насичене шкільне життя.

Кожен бажаючий мав змогу ознайомитися із навчальними класами, їдальнями, кабінетами директорів, спортзалами, місцями для дозвілля та творчого розвитку.

Крім того, отримати змістовні відповіді на найбільш хвилюючі та актуальні питання, що виникли, учні та їх батьки могли як у директорів, так і представників селищної ради, адже відкрита комунікація є однією із важливих сходинок у зміцненні взаємодії місцевої влади та людей.

Щира вдячність навчальним закладам, які приймали гостей, за відмінну організацію та чудово пророблену роботу!

Маємо надію на продовження гарних традицій відкритих зустрічей-знайомств, жвавих діалогів однолітків та співпраці шкільних колективів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь