Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

БІЗНЕС, НАРОДЖЕНИЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ІСТОРІЯ БРЕНДУ SVOЯ (СИЛЬНА, ВІЛЬНА, ОСОБЛИВА Я)

Дата: 17.06.2024 12:50
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Війна не завжди означає кінець можливостей. Навпаки, інколи саме в найскладніші часи народжуються найсміливіші ідеї та проекти. Одним із таких прикладів є бренд жіночого одягу SVOЯ, який не лише пережив випробування війни, а й зміцнив свої позиції на ринку.

Катерина Кислиця, власниця бренду SVOЯ, за освітою економіст та управлінець. Вона є співвласницею ІТ-компанії, але справжнім покликом Катерини є творчість. Бренд SVOЯ народився з простої, але дуже сильної ідеї – створити одяг для сильних, вільних і особливих жінок. Назва бренду говорить сама за себе: SVOЯ – це Сильна, Вільна, Особлива Я.

Історія бренду розпочалася зі сторінки в Instagram, де Катерина продавала свої перші вироби. Згодом з’явився невеличкий магазин площею всього 20 м². Паралельно з продажами у Катерини виникла ідея створювати одяг самостійно. Реалізація цієї ідеї стала можливою завдяки гранту від держави. На отримані кошти було закуплене необхідне обладнання для швейного виробництва: розпошивальна швейна машина, швейні машини для пошиття одягу та оверлоки для різних видів тканин.

Грантова програма дозволила Катерині не лише закупити обладнання, а й розширити штат працівників, створивши додаткові робочі місця. Це значно пришвидшило реалізацію ідеї створення власного бренду. "Ми про людей, для людей, а не про гроші. Заробіток – це приємний бонус від нашої роботи", – зазначає власниця бренду. Вона також додає, що не опускати руки допомагає команда однодумців, які завжди підтримують, навіть у найскладніші часи.

Якщо у вас є цікаві бізнес-ідеї, запрошуємо взяти участь у грантовій програмі «Власна справа» та розпочати або масштабувати свій бізнес. Докладно про послугу можна дізнатися за посиланням: Грантова програма «Власна справа» https://www.dcz.gov.ua/people/micro

SVOЯ – це не просто одяг, це історія про силу духу, віру у власні можливості та підтримку близьких. Це бренд, який народився під час війни і довів, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло та надихати інших.

www.instagram.com/svoya.prostir/   

Ви можете звернутися за консультацією до Конотопської філії Сумського ОЦЗ за адресою: м. Конотоп, вул. М. Сусла, 20.

Телефон для довідок: 044-244-94-18, 050-30-55-318


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь