Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 19.06.2024 08:55
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Завтра, 20.06.2024 року з 11:00 у с. Сім’янівка (головний офіс селищної ради) продовжать свою роботу фахівці виїзного мобільного Центру допомоги врятованим, які надаватимуть правову, соціальну та психологічну допомогу місцевому населенню, ВПО, особам з інвалідністю, ветеранам війни та їх членам сімей.

Серед них такі види: інформування щодо медичної та гуманітарної допомоги, тимчасово прихистку, центрів підтримки внутрішньо переміщених осіб, надання консультації для нормалізації психоемоційного стану постраждалих (у Центрах також працюють і дитячі психологи/-ині), юридичні консультації з різних питань тощо.

Усі види допомоги надаються безкоштовно!

Конфіденційність: особистість отримувачів допомоги у Центрі не розголошується без відповідної згоди.

При собі мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, телефон (для ВПО, осіб з інвалідністю – підтверджуючі документи).

Для довідки: Центри допомоги врятованим створені, щоб реагувати на виклики війни. Допомогу тут можуть отримати внутрішньо переміщені особи, люди, які виїхали із зони бойових дій чи окупованих територій, місцеві мешканці та усі, хто потребує допомоги.

До Центрів можна звернутися із будь-якими питаннями, які виникають у звʼязку з повномасштабною війною. Кваліфіковані спеціалісти/-тки нададуть необхідну соціально-психологічну, правову чи інформаційну підтримку комплексно та в одному місці.

Центри функціонують у 12 містах України – Запоріжжя, Львів, Дніпро, Київ, Чернівці, Мукачево, Кропивницький, Одеса, Полтава, Суми, Харків, Херсон. Також нa територіях Херсонської, Харківської, Сумської, Чернігівської областей працюватимуть три мобільні Центри допомоги врятованим у форматі виїздів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь