Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

УКРАЇНСЬКІ ЗАХИСНИКИ ПОДЯКУВАЛИ ЗА ДОПОМОГУ ТА ПІДТРИМКУ

Дата: 21.06.2024 15:07
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

За підтримку та вагомий внесок у покращення матеріально-технічної бази підрозділів 27 реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського Дубов’язівську територіальну громаду відзначено подякою командування бригади.

Її вручили захисники особисто Дубов’язівському селищному голові Леоніду БІЛИКУ.

Це значна відзнака для кожного мешканця нашої громади, хто долучався та продовжує активно долучатися до підтримки наших захисників у наближенні такої жаданої перемоги над ворогом.

Воїни подякували Леонід Білик за оперативне сприяння та своєчасну допомогу, відзначили ініціативність і згуртованість наших мешканців та висловили впевненість у тому, що тільки такими спільними зусиллями можливо здолати ненависного окупанта, забезпечивши Україні мир та безпечне майбутнє.

Від імені усієї територіальної громади, селищний голова подякував командуванню за таку вагому відзнаку та зазначив, що підтримка Збройних Сил України є незмінно пріоритетним завданням для нашої громади до повної перемоги українського народу над ворогом.

Слава захисникам та захисницям України!

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь