Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 28.06.2024 08:02
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Щиро вітаю вас з Днем Конституції України!

Це важливе свято для всіх громадян, адже Конституція є основним законом, що визначає наші права, свободи та обов’язки. Цей день символізує нашу відданість принципам демократії, справедливості та верховенства права.

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави, ми більше ніж будь-коли розуміємо кожне з понять, які написані в Конституції, кожне з них зараз - це не просто рядки та на папері, це наші надії і сподівання, наша віра в майбутнє України.

З нагоди визначного державного свята щиро зичу всім впевненості та сили, міцного здоров’я та достатку, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція, незламної віри в наших захисників, обов'язково Перемоги і миру!

Слава захисникам та захисницям України!

Слава Україні!

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь