Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ 28-МУ РІЧНИЦЮ ПРИЙНЯТТЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2024 12:47
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Конституція України — це фундамент нашої незалежності, демократії та верховенства права і сьогоднішня дата нагадує нам про наші спільні цінності та фундаментальні принципи, які лежать в основі нашої держави. Ніхто не має права зазіхати на нашу територіальну цілісність. Ніхто не здатен змінити волю цілого народу.

З нагоди Дня Конституції України на території Дубов’язівської селищної ради відбулися покладання квітів до пам’ятних знаків борцям за волю та незалежність України.

У селищі Дубов’язівка відбулися урочистості за участі голови Конотопської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Павла ДУДКА, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника голови Конотопської районної ради Олексія БОЙЧЕНКА, працівників органу місцевого самоврядування, закладів освіти, культури та небайдужих мешканців населеного пункту.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять полеглих Героїв, що віддали свої життя за Україну.

У вітальному слові кожен із представників влади озвучив чіткий і зрозумілий нам, українцям, месседж, котрий базується на незмінному упродовж століть виборі Українського народу бути вільним та незалежним на своїй землі.

В підсумку заходу керівництво району та громади поклали квіти до стели борцям за волю та незалежність України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь