Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РОБОТА З МОЛОДДЮ В ОБ’ЄКТИВІ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 28.06.2024 13:47
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

В рамках проєкту «Посилення повноважень і можливостей молоді на рівні місцевого самоврядування в Україні», який втілює Національне українське молодіжне об’єднання — НУМО за фінансової підтримки Terre des Hommes, Дубов’язівська громада була відібрана до 6 громад Сумської області, де буде проведено ряд заходів щодо дослідження стану молодіжної політики, її підтримки та покращення втілення ключових ідей цього напрямку в межах нашої громади.

В ході першої зустрічі з обласним координатором проєкту озвучено мету, цілі та завдання Громадської Спілки НУМО та узагальнено найбільш значущі аспекти діяльності молодіжної політики серед різних сфер життєдіяльності громади, а саме: освіта та позашкільна діяльність, культура, участь у роботі ОМС та інші.

Як справедливо відзначено учасниками зустрічі, саме ця політика – інструмент, який допомагає створити умови для гармонійного розвитку молоді. Це сприяє розвитку регіонів та країни в цілому.

Нині вже напрацьована база, що дозволить більш конкретніше визначати пріоритети для подальшої спільної роботи та чіткіше окреслювати тематику наступних зустрічей.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь