Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПОДЯКА ВІД МЕШКАНЦІВ ЗА ДОПОМОГУ

Дата: 08.07.2024 09:59
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

В біді немає поділу на «чуже» та «своє». Біда є біда і трапляється вона зовсім не тоді, коли готовий до неї. Так сталося, що негода принесла серйозні руйнування одній із родин с. Сім’янівка і вони звернулися за допомогою до селищної ради щодо ліквідації наслідків природнього лиха на їх подвір’ї.

В підсумку, родина знову звернулась до ради, але вже з іншим проханням: розмістити свою вдячність на сторінці селищної ради у мережі Фейсбук, адже самі не мають такої змоги. Ми виконуємо їх прохання.

(Текст набраний зі слів члена сім’ї):

«Коли лихо постукало в двері і прийшла біда до хати, ми звернулись до Дубов’язівської селищної ради, до голови, за допомогою. Від щирого серця дякуємо голові селищної ради Леоніду Івановичу Білику за своєчасну і таку необхідну допомогу. Низький уклін усім працівникам громади за допомогу і добросердечність. Нехай повернеться Вам добро здоров’ям та благополуччям, щедрими руками допомоги у потрібну годину. Дякую Вам за те, що Ви не стоїте осторонь від потреб сьогодення. Бажаємо усім щастя, благополуччя. Нехай Бог пошле міцного здоров’я і миру.

З повагою, сім’я Кондратенків, с. Сім’янівка».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь