Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

МИНУЛО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: ОСНОВНІ ПІДСУМКИ РОБОТИ

Дата: 19.07.2024 14:08
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

В ході чергового засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА підбито підсумки діяльності органів місцевого самоврядування у окремих напрямках розвитку територіальної громади за минуле півріччя та окреслено плани роботи на наступні місяці 2024 року.

Зокрема, підведено підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян та підсумки роботи з документами у виконавчому комітеті селищної ради за 6 попередніх місяців, заслухано звіти щодо роботи комісії із захисту прав дитини та підсумків закінчення 2023-2024 навчального року у закладах освіти селищної ради.

Також члени засідання одностайно схвалили план роботи виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради на ІІ півріччя та ІІІ квартал 2024 року та план культурно-масових заходів на наступні 6 місяців.

Крім цього, підтримано низку рішень у сферах фінансово-економічного розвитку територіальної громади, благоустрою, роботи служби у справах дітей та соціального захисту населення в частині надання безоплатних, платних та диференційованих послуг громадянам відділеннями Комунальної Установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради».

Повний перелік рішень засідання буде додатково опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь