Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 51 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.10.2024 11:13
Кількість переглядів: 37

Фото без опису
2 жовтня відбулось засідання 51-ї сесії 8 скликання під головуванням очільника Дубов'язівської громади Леоніда БІЛИКА.
Згідно порядку денного розпочали свою діяльність постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень.
В ході роботи депутати заслухали звіт заступника керівника Конотопської окружної прокуратури Андрія НАТАЛИЧА про стан законності на території Конотопського району за 6 місяців поточного року.
В рамках налагодження співпраці з громадами України, депутатами одноголосно було підтримано рішення щодо затвердження Меморандуму про співпрацю Дубов’язівської селищної ради з Судововишнянською міською радою Львівської області. Метою даного документу надалі стане об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів і програм сталого соціального та економічного розвитку громад-партнерів. Крім цього, було підтримано Меморандуми про співпрацю із Попівською та Бочечківською сільськими радами.
Також члени засідання схвалили низку змін до програми соціально-економічного розвитку територіальної громади, місцевого бюджету, програм у сфері культури та соціального захисту населення та підтримали прийняття у комунальну власність матеріальних цінностей, отриманих в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги.
Ще низка питань стосувалася затвердження документації з землеустрою.
Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.
Фото без опису
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь