Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРОДОВЖУЄМО НАЛАГОДЖЕННЯ НОВИХ ЗВ’ЯЗКІВ З ПАРТНЕРАМИ

Дата: 10.10.2024 12:15
Кількість переглядів: 29

Фото без опису
Одними із важливих засобів дієвої співпраці є проведення діалогових зустрічей задля озвучення планів, ідей, цілей подальшої роботи у різних напрямах взаємодії. Це ключова умова успішної реалізації завдань в подальшому, адже потрібно говорити про проблемні питання, щоб вони мали позитивне вирішення.
Одна з таких зустрічей пройшла у головному офісі Дубов'язівської селищної ради за участі керівництва Дубов’язівської селищної ради та працівників Управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні (OCHA Ukraine).
Були озвучені конкретні пропозиції по ключових напрямах діяльності: соціальний захист населення, освіта, культура, медицина, благоустрій, у нашій громаді та налагоджені шляхи їх подальшої реалізації.
Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК висловив впевненість у розвитку співпраці та заручився підтримкою організації в майбутньому.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь