Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДОРОГІ НАШІ ПРЕКРАСНІ, ЧАРІВНІ, ПРАЦЬОВИТІ, НЕВТОМНІ, ЛЮБЛЯЧІ, ГОСТИННІ ТА МУДРІ ЖІНКИ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 15.10.2024 08:30
Кількість переглядів: 23

Фото без опису
 
Сьогодні світ відзначає безумовно значуще свято, яке ніколи не втратить своєї актуальності – Міжнародний день сільської жінки.
Дозвольте мені привітати вас і висловити щиру повагу і вдячність за вашу активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток нашої громади.
На ваші жіночі плечі лягають не тільки турботи про сім’ю і виховання дітей, а й турботи по домашньому господарству, про які навіть і не підозрюють міські жінки. Ви умієте не тільки гарно працювати, а й живете на повну, навчаєтесь, розвиваєтесь, берете активну участь в усіх сферах життєдіяльності громади, дбаєте про розвиток і процвітання рідного краю, допомагаєте Збройним Силам України.
Саме сільська жінка – це та, яка встигає бути вдома берегинею сімейного вогнища та вправною господинею, для чоловіків – бути натхненням та «тихою гаванню», де затишно та надійно, для дітей-найкращою та найріднішою, для батьків – гордістю та опорою, на роботі-вправним співробітником. У якої город без жодного бур’янця і погріб повен закруток. Це саме та, від якої пахне свіжоспеченим хлібом, а для гостей завжди знайдеться чим домашнім та смачненьким накрити стіл. І попри всі виклики, ви вміють знаходите ресурси для того, щоб рухатися вперед. Можливо, саме тому ви не вважаєте себе героїнями, адже це ваше звичайне життя. Але для всіх нас ви – справжній приклад стійкості.
У цей день я бажаю кожній з вас миру, сили, міцного здоров'я, тепла та затишку у вашому домашньому вогнищі! Велика подяка вам за вашу працю, любов до землі, терпіння й витримку.
З повагою,
Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь