Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ ПЕДАГОГІВ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

ПРИВІТАЛИ ПЕДАГОГІВ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

Сьогодні Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та заступник селищного голови Олена БОХАН привітали педагогічний колектив Дубов’язівського ліцею з професійним святом та відзначили грамотами селищної ради вчителів за сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління нашої громади. Навіть попри важкі часи, наші освітяни продовжують виконувати свою роботу: не лише мотивувати та надихати дітей до навчання, але й підтримувати їх моральний дух, виховувати повноцінних членів суспільства та справжніх патріотів. Дякуємо незламним педагогам Дубов’язівської територіальної громади за віддану працю та незмінну любов до дітей! У Ваших надійних руках впевнено зростає наше майбутнє!

15:57 07.10.2024

ШАНОВНА НАША ОСВІТЯНСЬКА РОДИНО! ДОРОГІ ПЕДАГОГИ, ВЕТЕРАНИ ОСВІТИ І ВСІ, ХТО ДУШЕЮ ТА СЕРЦЕМ ДОЛУЧИВСЯ ДО ЦІЄЇ ВЕЛИКОЇ СПРАВИ!

ШАНОВНА НАША ОСВІТЯНСЬКА РОДИНО! ДОРОГІ ПЕДАГОГИ, ВЕТЕРАНИ ОСВІТИ І ВСІ, ХТО ДУШЕЮ ТА СЕРЦЕМ ДОЛУЧИВСЯ ДО ЦІЄЇ ВЕЛИКОЇ СПРАВИ!

Від щирого серця вітаю кожного з Вас з професійним святом – Днем працівників освіти! Ваша праця — це не просто професія, це справжнє покликання, яке вимагає мудрості, терпіння і безмежної любові до дітей. Саме завдяки Вам наше суспільство має майбутнє, адже Ви виховуєте молодь, яка творитиме нову Україну — сильну, незалежну і духовно багату! Кожен Ваш день — це внесок у розвиток нашої громади та країни. Ви не лише передаєте знання, а й формуєте особистості, вчите мріяти, думати і діяти! Низький уклін Вам за турботу і любов до дітей, терпіння і мудрість, жертовне служіння улюбленій справі. Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто щиро зичу Вам міцного здоров'я, витримки, невичерпного потоку енергії та натхнення до нових досягнень! Нехай кожен день приносить радість від успіхів учнів під мирним українським небом! З повагою, Дубов'язівський селищний голова Леонід Білик

09:10 06.10.2024

ЗНОВУ ВТРАТА…

ЗНОВУ ВТРАТА…

Сьогодні, 5 жовтня, відбудеться прощання з загиблим Героєм, уродженцем с. Землянка Дубов'язівської селищної ради КОНДРУХОМ ОЛЕГОМ БОРИСОВИЧЕМ, 1985 р.н., який загинув 11 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі, захищаючи територіальну цілісність нашої держави Відспівування Героя пройде у Соборі Різдва Пресвятої Богородиці (м. Конотоп) на 11:00. Поховання пройде у с. Землянка. Найщиріші співчуття рідним та близьким полеглого Воїна… Вічна слава Герою!

08:20 05.10.2024

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 51 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ЗАВЕРШИЛА РОБОТУ 51 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

2 жовтня відбулось засідання 51-ї сесії 8 скликання під головуванням очільника Дубов'язівської громади Леоніда БІЛИКА. Згідно порядку денного розпочали свою діяльність постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень. В ході роботи депутати заслухали звіт заступника керівника Конотопської окружної прокуратури Андрія НАТАЛИЧА про стан законності на території Конотопського району за 6 місяців поточного року. В рамках налагодження співпраці з громадами України, депутатами одноголосно було підтримано рішення щодо затвердження Меморандуму про співпрацю Дубов’язівської селищної ради з Судововишнянською міською радою Львівської області. Метою даного документу надалі стане об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів і програм сталого соціального та економічного розвитку громад-партнерів. Крім цього, було підтримано Меморандуми про співпрацю із Попівською та Бочечківською сільськими радами. Також члени засідання схвалили низку змін до програми соціально-економічного розвитку територіальної громади, місцевого бюджету, програм у сфері культури та соціального захисту населення та підтримали прийняття у комунальну власність матеріальних цінностей, отриманих в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги. Ще низка питань стосувалася затвердження документації з землеустрою. Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради.

11:13 02.10.2024

🇺🇦З НАГОДИ СВЯТА ПРИВІТАЛИ НЕЗЛАМНИХ ЗЕМЛЯКІВ

🇺🇦З НАГОДИ СВЯТА ПРИВІТАЛИ НЕЗЛАМНИХ ЗЕМЛЯКІВ

День захисників і захисниць – це можливість сказати «Дякую!» тим, завдяки кому ми зберігаємо незалежність, маємо змогу жити… Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі стоять на захисті нашої країни та свободи.   Сьогодні Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН, староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ та керівник ФГ «Віталія-8» Богдан ДУМЕНКО відвідали родини, воїнів-земляків, які отримали складні поранення в боротьбі з ворогом, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України.   Гості щиро привітали захисників зі святом, подякували за незламну силу духу, незбориму волю, щиру відданість рідній країні та вручили цінні подарунки і продуктові набори від селищної ради та ФГ «Віталія-8».   Бажаємо цим мужнім людям міцного здоров’я на довгі роки, добра, підтримки рідних, незгасимої енергії, завзяття та сили.   Слава нескореним захисникам! Слава Україні! Героям Слава!  

18:58 01.10.2024

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

З нагоди Дня захисників та захисниць України, яке наша країна відзначає сьогодні, у Дубов’язівській територіальній громаді за участі керівництва селищної ради, старост старостинських округів, працівників виконавчих органів, закладів культури, освіти і небайдужих мешканців населених пунктів відбулись покладання квітів до пам’ятних знаків та могил полеглих Героїв-земляків, що віддали свої життя в боротьбі за суверенітет та незалежність нашої держави.   Хвилиною мовчання, яка цього дня скорботною миттю об’єднала кожне місто, кожне село і селище України, усі присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв..   Безмежна вдячність українським захисникам та захисницям за кожний новий світанок, за змогу жити, працювати у вільній Україні.   Слава захисникам та захисницям України! Вічна пам’ять полеглим Героям…

18:51 01.10.2024

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  30 вересня відбулось засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА, в ході якого було розглянуто та прийнято ряд важливих рішень А саме: - схвалено проєкти рішень селищної ради про внесення змін до Програми соціально – економічного розвитку Дубов’язівської територіальної громади на 2024 рік» та «Про внесення змін до бюджету Дубов’язівської територіальної громади на 2024 рік»; підтримано план роботи виконавчого комітету селищної ради на 4 квартал 2024 року; - детально розглянуто звіти керівників відділів освіти, культури, житлово-комунального господарства щодо стану підготовки до нового опалювального сезону 2024-2025; - прийнято низку рішень у сфері надання соціальних послуг населенню Комунальною Установою «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради». Важливою віхою у розвитку соціально-економічних зв’язків та налагодження співпраці з різними громадами нашої країни стало схвалення членами засідання проєкту Меморандуму про співпрацю між Дубов’язівською селищною радою та Судововишнянською міською радою Львівської області. Метою даного документу надалі стане об’єднання зусиль щодо розробки та реалізації спільних проєктів і програм сталого соціального та економічного розвитку громад-партнерів. Це безумовно сприятиме формуванню позитивних чинників у ключових напрямках діяльності наших громад. Загалом, робота засідання пройшла насичено, кожне з питань пройшло детальне обговорення, по кожному прийняті відповідні рішення з урахуванням змін та доповнень, які були запропоновані членами виконавчого комітету. Повний перелік рішень засідання буде розміщений на офіційному веб-сайті селищної ради у розділі "Виконавчий комітет".  

16:32 30.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь