Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ ОКРЕСЛИЛИ ПЛАН РОБОТИ НА ПОТОЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ ОКРЕСЛИЛИ ПЛАН РОБОТИ НА ПОТОЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

     На щотижневій апаратній нараді при Дубов’язівському селищному голові, яка традиційно проходить щопонеділка, окреслили план роботи на тиждень, що розпочався та проаналізували підсумки діяльності усіх структурних підрозділів та відділів за тиждень попередній.

09:27 16.08.2021

ВИВЧЕННЯ СТАНУ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО РОБОТИ – ВАЖЛИВИЙ ЕТАП ПЕРЕД СТАРТОМ НОВОГО 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ВИВЧЕННЯ СТАНУ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО РОБОТИ – ВАЖЛИВИЙ ЕТАП ПЕРЕД СТАРТОМ НОВОГО 2021-2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

     На виконання доручення Голови Державної служби якості освіти України Руслана ГУРАКА в межах повноважень управління Державної служби якості освіти у Сумській області, відповідно до плану роботи управління Державної служби якості освіти у Сумській області на 2021 рік, затвердженого Головою Державної служби якості освіти України, згідно із Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» 12 серпня 2021 року управлінням Державної служби якості освіти у Сумській області було здійснено вивчення стану підготовки Дубов’язівського НВК «СШ І – ІІІ ст. – ДНЗ», Курилівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ», Салтиківського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ» до роботи у 2021-2022 навчальному році та створення у них безпечних умов для учасників освітнього процесу.

15:15 13.08.2021

«СУМИГАЗ» ДАРУЄ СПОЖИВАЧАМ СМАРТФОН ТА РОЗУМНІ ГАЗОВІ ПРИЛАДИ

«СУМИГАЗ» ДАРУЄ СПОЖИВАЧАМ СМАРТФОН ТА РОЗУМНІ ГАЗОВІ ПРИЛАДИ

    АТ «Сумигаз» оголосив акцію з цінними подарунками для клієнтів компанії. Споживачі, які до 5 вересня оплатять доставку газу до кінця 2021 року, можуть отримати смартфон, пристрій дистанційної передачі даних 104UA SMART зі встановленням чи сигналізатор газу 104.ua. Переможців з-поміж учасників акції буде визначено 9 вересня за допомогою генератора випадкових чисел на сторінці АТ “Сумигаз” у фейсбук.      «Ви самостійно можете розрахувати суму платежу. Наприклад, якщо у вас немає заборгованості, достатньо помножити щомісячну плату за доставку газу на 5 місяців (тобто за період з серпня по грудень включно). Сплатити вартість річної замовленої потужності на 2021 рік можна через Особистий кабінет», – зазначають організатори акції. Після оплати потрібно заповнити просту анкету учасника та чекати на розіграш. Детальні умови акції розміщено на сайті компанії. «Ми вдячні усім клієнтам, які своєчасно платять за доставку газу, – відзначають в АТ «Сумигаз». – Ці кошти спрямовуються на ремонт та утримання газових мереж, підтримку належного тиску газу, аби газ був доставлений до кожного споживача.       Суттєва частина плати за доставку газу спрямовується на роботу аварійно-диспетчерської служби 104, яка в режимі 24/7 захищає здоров’я, життя і безпеку усіх користувачів».

14:56 12.08.2021

БУДИНКИ НА 3D ПРИНТЕРІ ТА ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ: ЯК МИНУВ СЕМІНАР ПРЕДСТАВНИКІВ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА КЕРІВНИКІВ ГРОМАД У СМТ. НЕДРИГАЙЛІВ

БУДИНКИ НА 3D ПРИНТЕРІ ТА ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ: ЯК МИНУВ СЕМІНАР ПРЕДСТАВНИКІВ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА КЕРІВНИКІВ ГРОМАД У СМТ. НЕДРИГАЙЛІВ

     12 серпня очільник Дубов’язівської територіальної громади Леонід БІЛИК взяв участь у семінарі, який проходим під егідою голови Сумської обласної державної адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, виконавчого директора Асоціації міст України Олександра СЛОБОЖАНА, керівників територіальних громад області та представників органів виконавчої влади у смт. Недригайлів Роменського району Сумської області.     В рамках проведення даного заходу відбулася презентація першого в Україні будівельного 3D принтера.      Також за планом роботи учасники семінару провели конструктивне обговорення за темою: «Наповнення бюджету органів місцевого самоврядування: проблемні питання» та відвідали заклади освітнього та медичного спрямування (школа, лікарня, бібліотека і заклади позашкілля).

13:53 12.08.2021

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

   З метою перевірки рівня готовності закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року заступником Дубов’язівського селищного голови Оленою БОХАН та начальником відділу освіти, молоді та спорту Дубов’язівської селищної ради Юрієм БІЛАНОМ були здійснені інспекційні візити до Салтиківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» та Курилівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ».

12:49 11.08.2021

КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ» ОБГОВОРЮВАЛИ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ» ОБГОВОРЮВАЛИ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

   10 серпня в головному офісі Дубов’язівської селищної ради у с. Сім’янівка відбулась робоча зустріч Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з керівником проєкту «Сімейні молочні ферми» Андрієм МАРАХОВСЬКИМ та безпосередньо їх учасниками, в ході якої вирішувались земельні питання, механізм реєстрації сімейних фермерських господарств і погодження термінів інвестицій першим учасникам вищезазначеного проєкту.  Обговорювались питання можливості отримання фермерами державної компенсації.     Андрей Мараховский висловив подяку очільнику Дубов’язівської територіальної громади за сприяння в оформленні земель для кормозабезпечення тварин, що є критично необхідним для інвестора, так як це гарантує розвиток фермерським господарствам та створить перспективний та привабливий інвестиційний клімат на території громади.    Для довідки: Міністерство АПК затвердили форму заявки для отримання СФГ/ФГ державної підтримки, а саме відшкодування 5 000 грн за 1 голову утримуваної ВРХ і час є до 31 серпня щоб подати документи в управління АПК облдержадміністрацій. Перелік документів, які необхідні для подання заяви: 1) копії паспорта (1, 2 сторінка та сторінка з пропискою) та ідентифікаційного коду; 2) копія договору чи декларації про створення (для СФГ), статут (для ФГ); 3) податкову декларацію (для СФГ) чи фінансову звітність (для ФГ) за останній рік (для новостворених – за останній звітний період); 4) довідку про відкриття рахунку в банку (якщо рахунок відкрито у Приватбанку то довідку можна згенерувати в Приват24 для бізнесу та поставити печатку в найближчому відділенні банку (безкоштовно!!!); якщо не маєте Приват24 для бізнесу або у вас інший банк то Вам потрібно звертатися у відділення Вашого банку і взяти довідку про відкриття рахунку (обов’язково з мокрою печаткою!), це буде платною послугою банку). 5) Витяг з державного реєстру тварин (інформативно, для складання заявки). Контактні телефони: +38 (073) 118 89 41 Тетяна, +38 (096) 960 53 23 Валентина.

13:46 10.08.2021

ДІЛЯНКА ДОРОГИ «КУРИЛІВКА – ГАМАЛІЇВКА» БУДЕ ВІДРЕМОНТОВАНА!

ДІЛЯНКА ДОРОГИ «КУРИЛІВКА – ГАМАЛІЇВКА» БУДЕ ВІДРЕМОНТОВАНА!

     10 серпня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК зустрівся з представниками підрядної організації ТОВ «БахмачГазБудСервіс», яка виграла тендер, що проводився ДП «Дороги Сумщини», на ремонт ділянки дороги “Курилівка – Гамаліївка”, де визначили графіки та обговорили об’єми робіт, які розпочнуться найближчим часом.

12:44 10.08.2021

ПРО АКТУАЛЬНЕ НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

ПРО АКТУАЛЬНЕ НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

    В ході щотижневої апаратної наради при Дубов’язівському селищному голові Леоніду БІЛИКУ керівники структурних підрозділів доповідали про проведену роботу за минулий тиждень та окреслювали плани подальшої роботи з комплексним обговоренням кожного питання, яке стосувалося життєдіяльності громади.    Так, обговорили найбільш проблемні питання в підготовці до святкування 30-річчя Дня Незалежності України на території селищної ради, благоустрою населених пунктів напередодні цієї важливої дати, підготовці закладів освіти до нового навчального року. Акцентували увагу на питаннях соціального захисту та обслуговування різних категорій населення і медичного спрямування.     В ході роботи засідання очільником громади були надані відповідні доручення, а їх вирішення взято на його особистий контроль.

10:41 09.08.2021

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

Станом на 26 липня 2021 року в сільськогосподарських підприємствах області сталося три пожежі:

14:05 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь