Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30 Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі ГРУЗЬКЕ: вулиця Центральна 15; вулиця Червона 11,13,14,15,16,17,19,21,22,24,25,27,28,29,29А,3,32,33,34,35,36,37,38,

12:04 06.08.2021

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

    Для хліборобів настав найважливіший період – збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи як для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.     З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність пожеж. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередачі, газопроводів, доріг в літній пожежонебезпечний період.     З метою недопущення виникнення пожеж у період жнив, нагадуємо основні вимоги норм з питань пожежної безпеки при збиранні врожаю: – до початку збирання врожаю вся техніка, агрегати та автомобілі повинні бути обладнані первинними засобами пожежогасіння та іскрогасниками. Трактористи, комбайнери, їх помічники та інші особи повинні пройти протипожежний інструктаж; – перед дозріванням колосових хлібні поля в місцях прилягання їх до лісових масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць мають бути обкошені (із прибиранням скошеного) і оборані смугою не менше 4 м завширшки; – у період збирання забороняється спалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать на полях;     Не дозволяється заправляння збиральну техніку пальним у хлібних масивах та у нічний час в польових умовах. Суворо забороняється палити та користуватись відкритим вогнем поряд із хлібними масивами. Водії повинні пам’ятати, що не можна викидати недопалки в бік полів, це може призвести до пожежі із значними втратами.

10:58 06.08.2021

ПРОБАЦІЯ ПРАЦЮЄ ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ ГРОМАД

ПРОБАЦІЯ ПРАЦЮЄ ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ ГРОМАД

     Головна мета пробації – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.    Працівниками пробації проводиться робота для повернення людини, яка вчинила правопорушення до суспільства як рівноправного її члена . Досконало вивчається особистість засудженого, причини вчинення злочину, коло спілкування, матеріальне становище, для того, щоб вирішити проблемні питання засудженого, які впливають на ризик вчинення повторних правопорушень. Встановивши причини, що сприяли вчиненню злочину та наявність життєвих проблемних питань у підоблікового, працівник пробації вибудовує роботу таким чином, щоб допомогти засудженому працевлаштуватись, вирішити всі соціальні питання, відновити корисні соціальні зв’язки, як із рідними, так і з оточуючими, позбутися залежності від алкоголю та наркотиків, ігроманії та взагалі змінити спосіб життя.    У своїй роботі, щоб мати позитивні результати, працівники Конотопського відділу пробації філії Державної установи «Центр пробації» у Сумській області залучають служби та організації, що можуть у силу своєї компетентності допомогти у вирішенні проблемних питань. Співробітники відділу пробації сприяють у працевлаштуванні, направляють до безоплатної правової допомоги, соціальних служб, органів місцевого самоврядування для отримання соціальних послуг та проведення із суб’єктами пробації консультацій.   Конотопський відділ пробації свої функції виконує на території Конотопської , Дубов’язівської, Бочечківської і Попівської громад .    За І півріччя 2021 року по обліках відділу пройшло 198 правопорушників ; • складено 72 досудових доповідей і направлено до суду ; • забезпечено сплату штрафів до бюджету на 15000 тисяч гривень ; • з метою підготовки до звільнення осіб з установ виконання покарань опрацьовано 52 запити , 48 з яких позитивно; • проведено близько 40 перевірок виконання громадських робіт • перераховано на рахунок виконавчої служби близько 38 тисяч гривень за суспільно корисні роботи .

14:56 04.08.2021

Служба зайнятості Сумщини: співпраця з роботодавцями - гарант стабілізації ринку праці

Служба зайнятості Сумщини: співпраця з роботодавцями - гарант стабілізації ринку праці

   Цьогорічного липня кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Сумської обласної служби зайнятості, становила 1,7 тис., що на 18% більше, ніж на відповідну дату минулого року.

10:01 28.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь