Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ БУХГАЛТЕРА

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ БУХГАЛТЕРА

Шановні бухгалтери Дубов’язівської територіальної громади! Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом! Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки. Від людей цієї відповідальної професії залежить злагоджена робота усіх сфер діяльності нашої громади. Адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, заміряють фінансовий пульс громади. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом. Від імені виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги, точних звітів та добре підрахованих прибутків! Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід і знання й надалі допомагають з гідністю виконувати свій почесний обов’язок, плідно працювати на благо розвитку та процвітання Дубов’язівської територіальної громади.

10:18 16.07.2021

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКОВИХ ЗАХОДАХ, ПРИСВЯЧЕНИХ 362-ІЙ РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА У КОНОТОПСЬКІЙ БИТВІ

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВЗЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКОВИХ ЗАХОДАХ, ПРИСВЯЧЕНИХ 362-ІЙ РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКА У КОНОТОПСЬКІЙ БИТВІ

      10 та 11 липня очільник Дубов’язівської територіальної громади Леонід БІЛИК взяв участь в урочистостях, які проходили на території с. Шаповалівка Попівської сільської ради та м. Конотоп, приурочені до 362-ї річниці перемоги війська під проводом гетьмана України Івана Виговського у Конотопській битві 1659 року. Це героїчна сторінка минулого української історії, яка навіть крізь віки доводить, що лише єдністю та згуртованістю можна здолати будь-якого ворога, чобіт якого смів ступити на рідну землю.

09:41 12.07.2021

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЯСКРАВО ВІДЗНАЧАЛИ СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЯСКРАВО ВІДЗНАЧАЛИ СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

   Протягом 5-6 липня Дубов’язівська територіальна громада святкувала Івана Купала, яке здавна вважається святом молоді і кохання. В кожному населеному пункті нашої громади на нього чекали усі – і дорослі, і малі. З’їзджаються гості звідусіль, щоб розважитися, поспілкуватися у дружній компанії. Приємно, що до нашого часу збереглися обряди, які дають нам можливість пишатися своєю національною самобутністю, повною мірою відчувати неперервний зв’язок поколінь і вірити, що купальське вогнище очистить від усіх хвороб та негараздів.

15:31 08.07.2021

НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ З’ЇЗДІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОКРЕСЛИЛИ ВАЖЛИВІ НАПРЯМКИ РОБОТИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ З’ЇЗДІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОКРЕСЛИЛИ ВАЖЛИВІ НАПРЯМКИ РОБОТИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

   7 липня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК взяв участь у Національному з’їзді територіальних громад та Загальних зборах Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», що відбувся у м. Київ.

09:16 08.07.2021

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ!

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ!

   16.07.2021 з 10:00 до 13:00 буде відсутня електроенергія в с. Гамаліївка, с. Полтавка, смт. Дубов’язівка (вул. Фестивальна, М.Курсова, Професійна, П.Лусти, Заводська, Глуховця, Колективна, Шевченка, Польова, Полтавська, 40 років Перемоги, Сонячна, Зоряна, Вишнева, Базарна);     19.07.2021 з 11:00 до 16:00 буде відсутня електроенергія в с. Білозерка;     19.07.2021 з 13:00 до 18:00 буде відсутня електроенергія в с. Базилівка;    20.07.2021 з 09:00 до 11:00 буде відсутня електроенергія в с. Совинка, Червоний Яр;     20.07.2021 з 11:00 до 16:00 буде відсутня електроенергія в с. Грузьке;    20.07.2021 з 13:00 до 18:00 буде відсутня електроенергія в с. В’язове, Салтикове, Білоусівка.

17:15 07.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь