Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАКЛИКАЮТ ПРО ДОТРИМАННЯ ОСНОВНИХ ПРАВИЛ ПІД ЧАС ЗЕРНОЗБИРАЛЬНОЇ КОМПАНІЇ !!!

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗАКЛИКАЮТ ПРО ДОТРИМАННЯ ОСНОВНИХ ПРАВИЛ ПІД ЧАС ЗЕРНОЗБИРАЛЬНОЇ КОМПАНІЇ !!!

     Основні вимоги пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись під час зернозбиральної кампанії, а саме: – Під час збирання врожаю вся збиральна техніка, агрегати та автомобілі повинні бути технічно справні, бути оснащені справними іскрогасниками, обладнані первинними засобами пожежогасіння (комбайни і трактори – двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами). Корпуси комбайнів повинні бути оснащені заземлювальним металевим ланцюгом, що торкається землі; – трактористи, комбайнери, їх помічники та інші особи, задіяні на роботах по збиранню врожаю, повинні пройти протипожежні інструктажі; – інструктажі повинні проводити особи, які пройшли спеціальне навчання з питань пожежної безпеки на територіальних курсах, у закладах цивільного захисту відповідно до вимог типового положення про них; – Поля в місцях прилягання їх до лісових масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць мають бути обкошені та оборані смугою не менше 4 м завширшки; – у період збирання забороняється спалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать на полях.

10:13 20.08.2021

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД БІЛИК НАГОРОДЖЕНИЙ ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ «30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ»

ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЕОНІД БІЛИК НАГОРОДЖЕНИЙ ПОЧЕСНОЮ ВІДЗНАКОЮ «30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ»

     19 серпня у приміщенні Конотопської районної ради пройшли урочистості, метою яких було нагородження медалями до 30-ї річниці Незалежності України кращих представників громад Конотопського району, зокрема, керівників сільських та селищних рад, духовенства, правоохоронних органів, громадських організацій, працівників освіти, культури, соціальної сфери та підприємництва.

14:56 19.08.2021

ЗАВЕРШИЛАСЬ 11 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: РЕЗУЛЬТАТИ ТА ПІДСУМКИ РОБОТИ

ЗАВЕРШИЛАСЬ 11 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: РЕЗУЛЬТАТИ ТА ПІДСУМКИ РОБОТИ

      18 серпня завершила свою роботу 11 сесія 8 скликання депутатів селищної ради під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА. На порядок денний було винесено 72 питання.       Першими свою роботу розпочали постійні комісії, які на спільному засіданні розглянули та обговорили кожен з проєктів рішень, зокрема, такі, що стосувалися освіти, благоустрою, фінансових та земельних питань, культури тощо.       В ході сесії депутати підтримали зміни до Програми соціально-економічного розвитку та бюджету Дубов’язівської селищної ради на 2021 рік, затвердили в новій редакції низку важливих програм з благоустрою, освіти та культури.       Значна частина питань стосувалася розгляду звернень громадян із земельних питань, які депутатами були обговорені та прийняті відповідні рішення.       Повний перелік рішень сесії, а також результати поіменного голосування, буде додатково опубліковано на офіційному сайті Дубов’язівської селищної ради у розділі «Діяльність».

12:46 19.08.2021

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

     17 серпня відбулось засідання виконавчого комітету при Дубов’язівському селищному голові, в ході якого розглядалися та затверджувалися важливі для забезпечення життєдіяльності громади питання.      Зокрема, були схвалені рішення, що стосувались внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Дубов’язівської територіальної громади на 2021 рік та бюджету, надання соціальних послуг – соціального супроводу безоплатно сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах Комунальною Установою «Центр надання соціальних послуг», постановку на квартирний облік та благоустрою.      Повний перелік рішень засідання буде додатково опубліковано на офіційному сайті Дубов’язівської селищної ради у розділі «Виконавчий комітет».

10:45 19.08.2021

ОЧІЛЬНИКИ МІСТ ТА ГРОМАД КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ ПІДПИСАЛИ ПРОТОКОЛ ПРО НАМІРИ СПІЛЬНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ У ГРОМАДАХ

ОЧІЛЬНИКИ МІСТ ТА ГРОМАД КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ ПІДПИСАЛИ ПРОТОКОЛ ПРО НАМІРИ СПІЛЬНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ У ГРОМАДАХ

     17 серпня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК спільно з головою Конотопської райдержадміністрації Олександром БЕСКОРОВАЙНИМ, керівництвом Конотопської та Буринської міських рад, Бочечківської та Попівської сільських рад взяв участь у підписанні протоколу про наміри спільної реалізації проєкту поводження з відходами у громадах, що відбулося в адмінприміщенні Конотопської міської ради.      Проблеми зі сміттям накопичувалися роками. І на сьогодні тема відходів, нажаль, вкрай актуальна. Складна ситуація з вивезенням, сортуванням, переробленням, утилізацією відходів у багатьох населених пунктах та сміттєва культура загалом роблять цю тему однією із топових. Але поряд з цим на даний час вдосталь достойних прикладів успішного співробітництва громад у сфері поводження із відходами.      Конотопський міський голова Артем СЕМЕНІХІН детально розповів про можливості, що відкриваються партнерам після підписання відповідного Протоколу, а також зазначив, що на сьогодні м.Конотоп єдине місто в Україні, яке бере участь у пілотному проєкті з модифікації системи поводження з відходами.

14:42 18.08.2021

НА ТЕРИТОРІЇ ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ВІДБУЛАСЬ ПЕРЕВІРКА ЯКОСТІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ

НА ТЕРИТОРІЇ ЧЕРНЕЧОСЛОБІДСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ВІДБУЛАСЬ ПЕРЕВІРКА ЯКОСТІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ

     16 серпня керівником та завідувачем відділення соціальної допомоги вдома «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» було проведено плановий виїзд в село Чернеча Слобода з метою перевірки якості надання соціальних послуг, які надаються соціальними робітниками закріпленими за даною територією.      В ході обстеження було виявлено що, особи які перебувають на обслуговуванні та потребують догляду вдома забезпечені продуктами харчування, водою, ліками, також активно проводиться підготовка до осінньо-зимового періоду (збір врожаю, консервація) та заготівля твердого палива (дрова).      Підопічні задоволені роботою соціальних робітників та вдячні за надану допомогу по домогосподарству.

13:39 18.08.2021

ВІДЗНАЧИЛИ СВІЙ 90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ДВІ МЕШКАНКИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДЗНАЧИЛИ СВІЙ 90-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ДВІ МЕШКАНКИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

     90 років – дата, яка уособлює собою мудрість прожитих років, велетенський життєвий досвід, що являється прикладом для наслідування.      Нещодавно цей поважний вік відсвяткували дві жительки нашої громади – Надія Петрівна ПРИМАК, що мешкає у с. Сім’янівка та Олена Степанівна ЦАРЕНКО із смт. Дубов’язівка. Привітати іменинниць з ювілеєм та вручити квіти і подарунки прибули Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Олена БОХАН та секретар селищної ради Людмила СКРИПОЧКА.      Почесні гості побажали міцного здоров’я, щоб кожен день життя був наповнений яскравими і щасливими подіями, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу й ще довгих років життя.      Нехай здоров’я Вас не підводить, життєлюбність і оптимізм ніколи не припиняться. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

12:35 18.08.2021

ВІДЗНАКОЮ «ПОЧЕСНИЙ ВЕТЕРАН» НАГОРОДИЛИ ЖИТЕЛЯ СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА

ВІДЗНАКОЮ «ПОЧЕСНИЙ ВЕТЕРАН» НАГОРОДИЛИ ЖИТЕЛЯ СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА

      16 серпня у м. Конотоп Організацією ветеранів України за участі очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА відбулось нагородження жителя смт. Дубов’язівка, ветерана Збройних сил, учасника бойових дій, голову спілки ветеранів Дубов’язівської селищної ради Григорія ЛІНЧАКА відзнакою «Почесний ветеран».       Слова вітання та подяки звучали на адресу поважного земляка.       Міцного здоров’я, щастя і найголовніше, не старіти душею побажав Григорію Миколайовичу голова громади.

13:29 16.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь