A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ У БУДЬ-ЯКИЙ МОЖЛИВИЙ СПОСІБ!

ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ У БУДЬ-ЯКИЙ МОЖЛИВИЙ СПОСІБ!

Злагоджена робота заради великої мети завжди має хороший результат!   Працівники Дубов’язівської селищної ради, закладів культури, освіти та просто небайдужі мешканці нашої громади долучилися до благородної і такої необхідної справи та виготовили для захисників маскувальні сітки. Вони захищатимуть наших хлопців від дронів та розвідувальної техніки ворога.   Щира вдячність усім, хто поділився тканиною для виготовлення сіток та хто продовжує її надавати, вдячність кожному, хто, не шкодуючи вільного часу, вкладав часточку світла своєї душі у роботу над сітками, допомагав іншим, підказував, навчав. Це неймовірна робота, адже прохаючи у молитвах до Янголів-охоронців закрити своїми крилами наших воїнів, кожен міг стати таким Янголом в певному сенсі, адже прихований від ворожого ока український воїн обов’язково повернеться додому з Перемогою живим та неушкодженим.   Слава нашим захисникам та захисницям!              

20:17 06.12.2022

ВОНИ У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ НАВІКИ…

ВОНИ У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ НАВІКИ…

Сьогодні, з нагоди Дня Збройних Сил України, керівництвом Дубов’язівської селищної ради, старостами та працівниками старостинських округів здійснено покладання квітів до місць вічного спочинку земляків-військовослужбовців, що загинули, захищаючи рідну землю від рашистського агресора, який вже 8 років веде проти України цинічну і підлу війну.   Біль і вдячність спонукають нас пам’ятати про всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України…   І ми всі маємо пам’ятати тих, хто віддав найцінніше – власне життя – за те, щоб ми тут, у тилу, могли жити і працювати, за щасливе майбутнє наших дітей.   Герої не вмирають! Герої стають Янголами, що незримо продовжують оберігаюти нас.   Низький уклін і вічна пам'ять полеглим захисникам!   А тим, хто зараз на «нулі» - бажаємо сили, витримки та міцного здоров’я. Хай береже Вас Бог, а ми триматимемо стрій в тилу! І будьте певні - в єдності ми виборемо ПЕРЕМОГУ!   Слава ЗСУ! Слава Україні!                          

19:32 06.12.2022

АПАРАТНА НАРАДА

АПАРАТНА НАРАДА

5 грудня під керівництвом Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА відбулась чергова апаратна нарада за участю заступників селищного голови, керівників структурних підрозділів та начальників відділів, в ході якої було відзвітовано про хід виконання питань за минулий тиждень та окреслено напрямки діяльності на поточний.

13:38 06.12.2022

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

«СЕРЦЕ ВОЛОНТЕРА ВИМІРЮЄТЬСЯ НЕ РОЗМІРОМ, А ГЛИБИНОЮ БАЖАННЯ ЗМІНИТИ ЖИТТЯ ІНШИХ»   Сьогодні українці показують світові силу волонтерства, силу допомоги. Діяльність волонтера гідна і безкорислива. Завдяки їх зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Спасибі і низький уклін кожному волонтеру за його працю, постійне бажання допомогти нужденним!   Бажаємо, щоб всі, хто став на шлях безкорисливого волонтерства, отримали багато подарунків долі у вигляді здоров’я, щастя, любові і довголіття.   Щира вдячність усім тим мешканцям нашої громади, хто активно долучається до самовідданої і безкорисливої справи - допомозі нашим військовим та людям, які потерпіли в зоні бойових дій. Витримки, сили духу, хай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і вдячністю. Ваша праця – надзвичайно важлива і цінна. Це наша спільна боротьба проти ворога, і разом ми його здолаємо.   Зі святом, дорогі волонтери!

17:47 05.12.2022

У Росії набрав чинності закон, що дозволяє масово оголошувати людей «іноагентами»

У Росії набрав чинності закон, що дозволяє масово оголошувати людей «іноагентами»

У Росії 1 грудня набирав чинності закон «Про контроль за діяльністю осіб, які перебувають під іноземним впливом». Держдума РФ ухвалила його наприкінці червня, і за цей час до нього і ще до десятків інших законів, у тому числі до Кримінального кодексу Росії, були внесені зміни.

13:36 05.12.2022

ВІДБУВСЯ ФІНАЛ КУБКУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ – 2022!

ВІДБУВСЯ ФІНАЛ КУБКУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ – 2022!

В заключному матчі Кубку Сумщини зустрічалися ФК «Віталія» (с. Чернеча Слобода Дубов’язівської селищної ради) та ФК «Нафтовик» (м. Охтирка).   Нажаль, футболісти «Віталії» поступилися суперникам з рахунком 0:3, але показали гідну та видовищну гру.   Кращим гравцем команди визнано Костянтина ПОЗОВНОГО.   Цей день співпав з 30-річним ювілеєм Андрія БОНДАРЕНКА, йому вручено цінний приз.   Голова асоціації футболу Сумщини Андрій ПРОХОРОВИЧ нагородив подяками за значний внесок в розвиток аматорського футболу Володимира ДУМЕНКА, Богдана ДУМЕНКА, Олександра та Костянтина ПОЗОВНИХ.   Щиро дякуємо футболістам, керівництву клубу, вболівальникам за неймовірний футбольний сезон!   БІЛЬШЕ ФОТО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ      

16:30 04.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь