A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ПРОЙШЛА АПАРАТНА НАРАДА

ПРОЙШЛА АПАРАТНА НАРАДА

Сьогодні в ході апаратної наради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів підведено підсумки роботи за минулий та окреслено напрямки діяльності на поточний тиждень. Про поточний стан справ доповіли директор КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолій МАНЯК, начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юрій БІЛАН, начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету селищної ради Тетяна ОСАДЧА та начальник відділу ЖКГ та благоустрою Олег КОВБАНЬ. Очільник громади Леонід БІЛИК наголосив на постійному моніторингу всіх необхідних заходів, які забезпечують успішну роботу закладів соціальної сфери в умовах опалювального сезону 2022-2023 рр. Він зазначив, що цей сезон кардинально відрізняється від усіх попередніх, тому необхідно зараз усім і кожному бути готовим до якнайшвидшого вирішення будь-якого проблемного питання, що виникає. Також на нараді розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та визначено завдання, які потребують вирішення найближчим часом. Вони стосуються, зокрема, соціальної, фінансової сфери, медицини, культури та благоустрою. За результатами апаратної наради були надані відповідні доручення.    

18:18 21.11.2022

Кого шукають роботодавці Сумщини

Кого шукають роботодавці Сумщини

За інформацією директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного,  cтаном  на 21 листопада поточного року в базі даних обласної служби зайнятості налічується майже тисяча вакантних посад з середньою заробітною платою близько 9 тис. грн щомісяця.

16:20 21.11.2022

МИ ГІДНО ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ, СПИРАЮЧИСЬ НА СЛАВНИЙ ДОСВІД ПОКОЛІНЬ!

МИ ГІДНО ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ, СПИРАЮЧИСЬ НА СЛАВНИЙ ДОСВІД ПОКОЛІНЬ!

21 листопада, у День Гідності та Свободи, Україна вшановує всіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

16:18 21.11.2022

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ СУМЩИНИ!

ШАНОВНІ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ СУМЩИНИ!

У зв’язку зі змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» інформуємо щодо актуальних номерів телефону за напрямами консультацій з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а саме:

12:05 15.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь