A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Нові правила оподаткування діяльності з торгівлі валютними цінностями

Нові правила оподаткування діяльності з торгівлі валютними цінностями

Головне управління ДПС у Сумській області інформує,  що 20 листопада 2022 року набрав чинності Закон України від 03.11.2022 N 2720-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування діяльності з торгівлі валютними цінностями у готівковій формі» (далі – Закон № 2720).

15:41 28.11.2022

Відповідальність, передбачена за порушення правил сплати грошових зобов’язань

Відповідальність, передбачена за порушення правил сплати грошових зобов’язань

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що  відповідно до п. 124.1 cт. 124 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – Кодекс) у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання протягом строків, визначених Кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу в таких розмірах:  при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 5 відс. погашеної суми податкового боргу; при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 відс. погашеної суми податкового боргу.

15:39 28.11.2022

У зв’язку із відключенням електроенергії та відсутності інтернет-зв’язку

У зв’язку із відключенням електроенергії та відсутності інтернет-зв’язку

У зв’язку з військовою агресією рф суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність з використанням реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) стикаються з проблемою відключення електроенергії та відсутності Інтернет зв’язку. З огляду на зазначене ДПС повідомляє що відповідно до ст. 5 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265) на період тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії проведення розрахункових операцій здійснюється з використанням книги обліку розрахункових операцій (далі – КОРО) та розрахункової книжки (далі – РК) або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО.

15:33 28.11.2022

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ ЛІКАРНЯНИМ

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ЗА ЕЛЕКТРОННИМ ЛІКАРНЯНИМ

Цього року працівники Сумщини вже отримали майже 220 мільйонів гривень лікарняних і декретних допомог від Фонду соціального страхування України. Виплати отримали більше 43 тисячі застрахованих осіб.

10:39 28.11.2022

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

22 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, в ході якого було схвалено низку важливих програм у сфері забезпечення життєдіяльності громади.

21:14 25.11.2022

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА КЕРІВНИЦТВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ З МІСЦЕВИМИ ПІДПРИЄМЦЯМИ

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА КЕРІВНИЦТВА СЕЛИЩНОЇ РАДИ З МІСЦЕВИМИ ПІДПРИЄМЦЯМИ

24 листопада у Чернечослобідському старостинському окрузі відбулась робоча нарада Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з місцевими підприємцями з питань сплати податків до місцевого бюджету.

09:41 25.11.2022

БПД ІНФОРМУЄ!

БПД ІНФОРМУЄ!

Воєнний стан в Україні обмежив деякі права і свободи людини і громадянина. Зокрема, ми маємо дотримуватися комендантської години, для деяких категорій громадян обмежена свобода пересування. Водночас уповноважені органи – Національна поліція, СБУ, Національна гвардія, Держприкордонслужба, ДМС, Держмитслужба та ЗСУ – посилили заходи, які є необхідними для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності.

14:55 24.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь