A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ» ОБГОВОРЮВАЛИ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ» ОБГОВОРЮВАЛИ НА ЗУСТРІЧІ З ОЧІЛЬНИКОМ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

   10 серпня в головному офісі Дубов’язівської селищної ради у с. Сім’янівка відбулась робоча зустріч Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА з керівником проєкту «Сімейні молочні ферми» Андрієм МАРАХОВСЬКИМ та безпосередньо їх учасниками, в ході якої вирішувались земельні питання, механізм реєстрації сімейних фермерських господарств і погодження термінів інвестицій першим учасникам вищезазначеного проєкту.  Обговорювались питання можливості отримання фермерами державної компенсації.     Андрей Мараховский висловив подяку очільнику Дубов’язівської територіальної громади за сприяння в оформленні земель для кормозабезпечення тварин, що є критично необхідним для інвестора, так як це гарантує розвиток фермерським господарствам та створить перспективний та привабливий інвестиційний клімат на території громади.    Для довідки: Міністерство АПК затвердили форму заявки для отримання СФГ/ФГ державної підтримки, а саме відшкодування 5 000 грн за 1 голову утримуваної ВРХ і час є до 31 серпня щоб подати документи в управління АПК облдержадміністрацій. Перелік документів, які необхідні для подання заяви: 1) копії паспорта (1, 2 сторінка та сторінка з пропискою) та ідентифікаційного коду; 2) копія договору чи декларації про створення (для СФГ), статут (для ФГ); 3) податкову декларацію (для СФГ) чи фінансову звітність (для ФГ) за останній рік (для новостворених – за останній звітний період); 4) довідку про відкриття рахунку в банку (якщо рахунок відкрито у Приватбанку то довідку можна згенерувати в Приват24 для бізнесу та поставити печатку в найближчому відділенні банку (безкоштовно!!!); якщо не маєте Приват24 для бізнесу або у вас інший банк то Вам потрібно звертатися у відділення Вашого банку і взяти довідку про відкриття рахунку (обов’язково з мокрою печаткою!), це буде платною послугою банку). 5) Витяг з державного реєстру тварин (інформативно, для складання заявки). Контактні телефони: +38 (073) 118 89 41 Тетяна, +38 (096) 960 53 23 Валентина.

13:46 10.08.2021

ДІЛЯНКА ДОРОГИ «КУРИЛІВКА – ГАМАЛІЇВКА» БУДЕ ВІДРЕМОНТОВАНА!

ДІЛЯНКА ДОРОГИ «КУРИЛІВКА – ГАМАЛІЇВКА» БУДЕ ВІДРЕМОНТОВАНА!

     10 серпня Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК зустрівся з представниками підрядної організації ТОВ «БахмачГазБудСервіс», яка виграла тендер, що проводився ДП «Дороги Сумщини», на ремонт ділянки дороги “Курилівка – Гамаліївка”, де визначили графіки та обговорили об’єми робіт, які розпочнуться найближчим часом.

12:44 10.08.2021

ПРО АКТУАЛЬНЕ НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

ПРО АКТУАЛЬНЕ НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

    В ході щотижневої апаратної наради при Дубов’язівському селищному голові Леоніду БІЛИКУ керівники структурних підрозділів доповідали про проведену роботу за минулий тиждень та окреслювали плани подальшої роботи з комплексним обговоренням кожного питання, яке стосувалося життєдіяльності громади.    Так, обговорили найбільш проблемні питання в підготовці до святкування 30-річчя Дня Незалежності України на території селищної ради, благоустрою населених пунктів напередодні цієї важливої дати, підготовці закладів освіти до нового навчального року. Акцентували увагу на питаннях соціального захисту та обслуговування різних категорій населення і медичного спрямування.     В ході роботи засідання очільником громади були надані відповідні доручення, а їх вирішення взято на його особистий контроль.

10:41 09.08.2021

ВАЖЛИВО!

ВАЖЛИВО!

Станом на 26 липня 2021 року в сільськогосподарських підприємствах області сталося три пожежі:

14:05 06.08.2021

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ! з 17-08-2021 08:00 по 17-08-2021 16:30 Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі ГРУЗЬКЕ: вулиця Центральна 15; вулиця Червона 11,13,14,15,16,17,19,21,22,24,25,27,28,29,29А,3,32,33,34,35,36,37,38,

12:04 06.08.2021

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

    Для хліборобів настав найважливіший період – збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи як для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.     З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність пожеж. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки та пожежного захисту сільгоспугідь, лісосмуг, ліній електропередачі, газопроводів, доріг в літній пожежонебезпечний період.     З метою недопущення виникнення пожеж у період жнив, нагадуємо основні вимоги норм з питань пожежної безпеки при збиранні врожаю: – до початку збирання врожаю вся техніка, агрегати та автомобілі повинні бути обладнані первинними засобами пожежогасіння та іскрогасниками. Трактористи, комбайнери, їх помічники та інші особи повинні пройти протипожежний інструктаж; – перед дозріванням колосових хлібні поля в місцях прилягання їх до лісових масивів, степової смуги, автомобільних шляхів та залізниць мають бути обкошені (із прибиранням скошеного) і оборані смугою не менше 4 м завширшки; – у період збирання забороняється спалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать на полях;     Не дозволяється заправляння збиральну техніку пальним у хлібних масивах та у нічний час в польових умовах. Суворо забороняється палити та користуватись відкритим вогнем поряд із хлібними масивами. Водії повинні пам’ятати, що не можна викидати недопалки в бік полів, це може призвести до пожежі із значними втратами.

10:58 06.08.2021

ПРОБАЦІЯ ПРАЦЮЄ ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ ГРОМАД

ПРОБАЦІЯ ПРАЦЮЄ ЗАДЛЯ БЕЗПЕКИ ГРОМАД

     Головна мета пробації – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.    Працівниками пробації проводиться робота для повернення людини, яка вчинила правопорушення до суспільства як рівноправного її члена . Досконало вивчається особистість засудженого, причини вчинення злочину, коло спілкування, матеріальне становище, для того, щоб вирішити проблемні питання засудженого, які впливають на ризик вчинення повторних правопорушень. Встановивши причини, що сприяли вчиненню злочину та наявність життєвих проблемних питань у підоблікового, працівник пробації вибудовує роботу таким чином, щоб допомогти засудженому працевлаштуватись, вирішити всі соціальні питання, відновити корисні соціальні зв’язки, як із рідними, так і з оточуючими, позбутися залежності від алкоголю та наркотиків, ігроманії та взагалі змінити спосіб життя.    У своїй роботі, щоб мати позитивні результати, працівники Конотопського відділу пробації філії Державної установи «Центр пробації» у Сумській області залучають служби та організації, що можуть у силу своєї компетентності допомогти у вирішенні проблемних питань. Співробітники відділу пробації сприяють у працевлаштуванні, направляють до безоплатної правової допомоги, соціальних служб, органів місцевого самоврядування для отримання соціальних послуг та проведення із суб’єктами пробації консультацій.   Конотопський відділ пробації свої функції виконує на території Конотопської , Дубов’язівської, Бочечківської і Попівської громад .    За І півріччя 2021 року по обліках відділу пройшло 198 правопорушників ; • складено 72 досудових доповідей і направлено до суду ; • забезпечено сплату штрафів до бюджету на 15000 тисяч гривень ; • з метою підготовки до звільнення осіб з установ виконання покарань опрацьовано 52 запити , 48 з яких позитивно; • проведено близько 40 перевірок виконання громадських робіт • перераховано на рахунок виконавчої служби близько 38 тисяч гривень за суспільно корисні роботи .

14:56 04.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь