A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    Діти — наше майбутнє. Піклування про підростаюче покоління — основне завдання держави і органів місцевого самоврядування зокрема.   З метою забезпечення права дітей на щасливе дитинство, повернення уваги до проблеми здійснення дитячих мрій у закладах освіти Дубов’язівської селищної ради 1 червня відбулися святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей за участі Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА і заступника селищного голови Олени БОХАН.     Із найщирішими привітаннями керівники громади звернулися до учнів та вихованців, побажали їм світлого майбутнього і втілення заповітних мрій.   Діти із задоволенням брали участь у цікавих квестах, флешмобах, працювали за локаціями.  Цікава пізнавальна програма дозволила юному поколінню насолодитися першим літнім днем і вкотре відчути підтримку дорослих.

13:29 01.06.2021

СИЛУ ДОБРА КОРДОНАМИ НЕ ЗУПИНИТИ!

СИЛУ ДОБРА КОРДОНАМИ НЕ ЗУПИНИТИ!

     Робити добрі справи – це означає сіяти велику, всеосяжну силу в душі людей і сповнювати їх надією, любов’ю і добром. І не важливо, чи то є велике доросле серце, чи маленьке дитяче невинне серденько. І немає тих кордонів, які б зупинили ту силу, особливо, коли до неї долучаються все більше і більше людей. Так сталося, що сьогодні, коли увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, маленька дівчинка Євгенія ШПИЛЬКА із с. Шпотівка переконалася, що мрії, особливо дитячі, можуть здійснюватись. Завдяки налагодженій міцній співпраці мешканки м. Конотоп Ірини та її сестри Ольги, яка мешкає нині в сонячній Іспанії, юна жителька Дубов’язівської громади отримала дуже корисний та необхідний подарунок. У приміщенні Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області було налагоджено відеозв’язок з Ольгою, яка побажала дівчинці не втрачати віру у мрії: «Знай, в житті все реально, мрій і твої мрії здійсняться!», – зазначила вона. На заході мали змогу бути присутніми Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, директор центру Вікторія МАНЄШКІНА, заступник Попівського сільського голови Тетяна ШЕРУДИЛО та заступник Дубов’язівського селищного голови Наталія ГАРЯЧА. Очільник громади вручив Жені маленькі пам’ятні подарунки з нагоди свята.      Зустріч залишила незабутні враження та емоції у всіх присутніх як в самій залі центру, так і поза екраном, у далекій Іспанії. Дівчинка та її мама мали змогу подякувати всім хто долучився до доброї справи. Адже такі моменти несуть світло і радість у цей світ!

12:26 01.06.2021

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРИВІТАЛИ ПРИЙОМНІ РОДИНИ

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРИВІТАЛИ ПРИЙОМНІ РОДИНИ

      Щороку 1 червня ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Цей день – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали достойними громадянами своєї країни.    1 червня цього року пандемія коронавірусу внесла свої корективи у масові святкування Міжнародного дня захисту дітей. Тож замість гучного відзначення з цієї нагоди, заступник селищного голови Дубов’язівської селищної ради Олена БОХАН спільно з начальником служби у справах дітей Дубов’язівської селищної ради Людмилою ГАМАН, фахівцем із соціальної роботи КУ «ЦНСП» Світланою ФЕСЕНКО привітали прийомні сім’ї, які проживають на території громади.      Дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях Воловйової Валентини Борисівни, Кохан Лілії Миколаївни, в родині Проценко Сергія Володимировича та Галини Олексіївни, були вручені символічні подарунки з побажаннями щасливого дитинства, світлого майбутнього та здійснення мрій.     За особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня захисту дітей прийомних батьків Проценко Сергія Володимировича та Проценко Галину Сергіївну було нагороджено почесною грамотою служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації. Представники селищної ради висловили щиру вдячність кожній родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину, подарувала їй турботу, родинне тепло і сімейний затишок, а головне – віру у безхмарне майбутнє.      Зичимо кожній родині міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

11:22 01.06.2021

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

      Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.      У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.    Вітаючи зі святом, зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.    Але не забувайте, що ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.    Водночас це свято і дорослих – усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ.  Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним – всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість – святий обов’язок кожного з нас.    Тож від імені виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.       Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

10:18 01.06.2021

НЕХАЙ ЗРОБЛЕНЕ ДОБРО ВЕРТАЄТЬСЯ СТОРИЦЕЮ!

НЕХАЙ ЗРОБЛЕНЕ ДОБРО ВЕРТАЄТЬСЯ СТОРИЦЕЮ!

   Нещодавно на території Гружчанського та Землянського старостинських округів проводився благодійний захід на підтримку сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Його організацію взяли на себе начальник служби у справах дітей Людмила ГАМАН, фахівець із соціальної роботи Таїсія ЛИФАР, старости Лілія ГРАДУН та Неоніла МОЗГОВА.       В рамках даного заходу сім’ї Бурковської Ольги, Убасєвої Олени та Лісунової Анни вищезгаданих старостинських округів отримали меблі, що були у вжитку, але залишились в хорошому стані, від жительки смт. Дубов’язівка, яка вирішила передати їх безоплатно на благо іншим. Допомогу з перевезенням надав депутат селищної ради Денис КУЛЕШОВ.     Сердечна подяка Всім, хто не залишився байдужим і долучився до доброї, благородної справи. Міцних Вам сил і відмінного здоров’я, незмінного щастя в житті і прекрасного настрою душі.

08:15 31.05.2021

НА ПЕРШІЙ НАРАДІ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗНАЙОМИЛИСЯ З НОВИМ КЕРІВНИЦТВОМ ТА ОКРЕСЛЮВАЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАВДАННЯ РОБОТИ

НА ПЕРШІЙ НАРАДІ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗНАЙОМИЛИСЯ З НОВИМ КЕРІВНИЦТВОМ ТА ОКРЕСЛЮВАЛИ ПЕРШОЧЕРГОВІ ЗАВДАННЯ РОБОТИ

    28 травня відбулась нарада директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Дубов’язівської селищної ради Алли ЯРОВОЇ з соціальними працівниками, робітниками, а також фахівцями із соціальної роботи.     Одним із головних питань було ознайомлення працівників Центру із Законом України «Про соціальні послуги», а також Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 р № 587 «Про організацію надання соціальних послуг». Обговорювались питання з приводу надання населенню житлових субсидій, а також порядок прийому осіб/сімей на соціальне обслуговування для отримання соціальних послуг. Піднімалось питання вакцинації колективу, а також від надавачів соціальних послуг було прийнято звітність за травень 2021 року.      Заключним питанням наради було підведення підсумків роботи. Присутні мали нагоду познайомитись із новим керівництвом, поспілкуватись щодо основних напрямків роботи та отримати необхідну для себе інформацію, яку буде враховано при роботі з населенням.

15:12 28.05.2021

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ, ДЕ БУЛО РОЗГЛЯНУТО ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ВИКОНАННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ОБОВ’ЯЗКІВ У СІМ’ЯХ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ, ДЕ БУЛО РОЗГЛЯНУТО ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ ВИКОНАННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ОБОВ’ЯЗКІВ У СІМ’ЯХ

     28 травня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради.    Під головуванням заступника селищного голови Олени БОХАН було розглянуто ряд питань, які захищають права дітей: про виконання захисту правових та майнових обов’язків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку Служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, про виконання обов’язків прийомними батьками, опікунами, про стан виконання батьківських обов’язків у сім’ях, які потребують посиленої уваги та допомоги з боку Служби у справах дітей виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради.    Усім надано рекомендації та відповідну кваліфіковану допомогу.

14:09 28.05.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ПРАЦЮЄ УРЯДОВА ГАРЯЧА ЛІНІЯ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ, НАСИЛЬСТВУ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ ТА НАСИЛЬСТВУ ЩОДО ДІТЕЙ!

12:07 28.05.2021

УВАГА!

УВАГА!

Компанія «Промбудінвест» оголошує набір працівників на вакансію «Дорожній робітник»

08:03 28.05.2021

НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РОБОТА ПО ВПРОВАДЖЕННЮ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ»

НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РОБОТА ПО ВПРОВАДЖЕННЮ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ»

      26 травня в приміщенні головного офісу Дубов’язівської селищної ради у с. Сім’янівка відбулась зустріч менеджера по залученню до проєкту «Сімейні молочні ферми» Андрія МАРАХОВСЬКОГО з керівництвом селищної ради та старостами, де було погоджено план дій щодо реалізації даного проєкту на території громади. На наступному тижні відбудуться виїзди офісу «Сімейних молочних ферм» до населених пунктів усіх старостинських округів, де мешканці матимуть змогу ознайомитись детальніше з даною новацією, після чого вже 4 червня будуть підбиті підсумки роботи офісу разом з фермерами та Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ.

08:01 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь