Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

      1 жовтня в приміщенні головного офісу селищної ради у с. Сім’янівка відбулась нарада Директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради» Алли ЯРОВОЇ із соціальними робітниками.

18:14 01.10.2021

ПОБУТОВІ КЛІЄНТИ «СУМИГАЗ ЗБУТУ» ЗАХИЩЕНІ ВІД ЗРОСТАННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ

ПОБУТОВІ КЛІЄНТИ «СУМИГАЗ ЗБУТУ» ЗАХИЩЕНІ ВІД ЗРОСТАННЯ ЦІНИ НА ГАЗ ПІД ЧАС ОПАЛЮВАЛЬНОГО ПЕРІОДУ

      ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало контракт на закупівлю ресурсу з НАК «Нафтогаз України». Це означає, що до 1 травня 2022 року ціна газу зафіксована і для постачальника, і для клієнтів – повідомляють у компанії.

17:04 01.10.2021

Коли підприємці звільняються від сплати єдиного податку

Коли підприємці звільняються від сплати єдиного податку

      Головне управління ДПС у Сумській області інформують підприємців – платників єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку:  протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки,  на період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.

14:50 01.10.2021

Електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом

Електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом

      Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що відповідно до змін, внесених до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб – підприємців, які набрали чинності 07.11.2020, електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом здійснюється відповідно до ПКУ, законів України від 22 травня 2003 року № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» зі змінами та доповненнями, від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» без укладення відповідного договору.

14:49 01.10.2021

Про акцизну марку на алкогольні напої у фіскальному чеку

Про акцизну марку на алкогольні напої у фіскальному чеку

      Наказом Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» (далі – наказ №329), який набув чинності 01 липня 2021 року, внесено зміни до форми фіскального касового чеку на товари (послуги) та фіскального касового чеку видачі коштів і доповнено їх новим реквізитом – «цифрове значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої».

14:47 01.10.2021

Про перевірки одноразових (спеціальних) добровільних декларацій?

Про перевірки одноразових (спеціальних) добровільних декларацій?

      Відповідно до п. 6 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) декларант, який має намір скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням щодо належних йому активів фізичної особи, протягом визначеного підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування, має право добровільно подати до контролюючого органу одноразову (спеціальну) добровільну декларацію (далі – Декларація) в порядку та за формою, встановленими центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.При цьому в Декларації не зазначається інформація про джерела одержання (набуття) декларантом об’єктів декларування.

14:45 01.10.2021

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ!

УВАГА! БУДЕ ВІДСУТНЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ!

      Філія "Конотопський РЕМ" АТ "Сумиобленерго" повідомляє про тимчасову перерву в електропостачанні на території Дубов’язівської ТГ с. Тернівка, с. Рокитне, с. Красне, с. Лебедєве, с. Вишневе, с. Тополине, смт. Дубов’язівка, вул. Горького, Гребенькової, Виноградна з 09-00 06.10.21 до 12-00 06.10.21 у зв’язку з ремонтними роботами від ПЛ-10 кВ «Тернівка»;

14:40 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь